«Тор: Любов і грім»: слухаємо супергеройську тему Джейн Фостер у втіленні Наталі Портман

20 липня 2022,  14:13 | Новини фільмів

Завтра, 21 липня, в український прокат виходить очікуваний літній блокбастер від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», у якому Наталі Портман отримає суперздібності. Щоб підготуватися до цієї події, представляємо до вашої уваги круту музичну тему її героїні Джейн Фостер.

На честь того, що в четвертому сольнику Тора (Кріс Гемсворт) Джейн отримає молот Мйольнір і сили Могутнього Тора, композитор Майкл Джаккіно написав для неї композицію з вельми відповідною для цієї ситуації назвою «Mama's Got a Brand New Hammer», що перекладається з англійської як «У матусі новий молот».

Також у мережі нещодавно з'явилася нова промо-фотографія блокбастера, що показує Джейн Фостер у костюмі та масці Могутнього Тора з Мйольніром у руках. Ви напевно звернули увагу на те, що Мйольнір покритий тріщинами, і це не випадково, адже в битві Джейн зможе робити так, щоб молот розлітався на дрібні частини і знову збирався докупи.

Раніше було розкрито список усіх пісень із саундтреку супергеройського фільму «Тор: Любов і грім», куди увійшло багато популярних рок-хітів.

Квитки на фільм «Тор: Любов і грім» ви знайдете в нашій афіші. Будьте обережні під час походу до кінотеатру. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх рідних. Все буде Україна!

1074 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: