Зірка екшену «Тор: Любов і грім» Кріс Гемсворт поділився фото з австралійської прем'єри

29 червня 2022,  15:45 | Новини фільмів

Після світової прем'єри нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», що відбулася у Лос-Анджелесі 23 червня, виконавець головної ролі Кріс Гемсворт вирушив на свою батьківщину, в Австралію, де представив кіно разом із режисером Тайкою Вайтіті. І взяв на прем'єру свою родину.

Спеціальний показ кінокоміксу «Тор: Любов і грім», який буде четвертим сольним фільмом про пригоди супергероя Гемсворта, бога грому та одного з наймогутніших Месників Тора, відбувся у Сіднеї в понеділок, 27 червня.

Компанію Гемсворту на прем'єрі склала його дружина Ельза Патакі, відома завдяки франшизі «Форсаж», та їхні сини близнюки Саша та Трістан, яким по 8 років. Їхня донька Індія, якій 10, була відсутня, повідомляє People.

Гемсворт та Патакі прийшли на прем'єру у повністю чорних вбраннях. Актор був одягнений у чорний костюм із чорною футболкою з довгими рукавами, а його дружина з'явилася на червоній доріжці у чорній вечірній сукні з вирізами.

Після події Гемсворт поділився фотографіями з австралійської прем'єри у своїх соцмережах. На них він позує перед фотографами разом із дружиною, дає веселі інтерв'ю з Тайкою, роздає автографи та робить фото із шанувальниками.

Також на прем'єрі був присутній брат актора Люк Гемсворт зі своєю дружиною Самантою та трьома зі своїх чотирьох дітей. Люк з'явиться у марвелівському блокбастері у ролі асгардійського актора, який втілює Тора у театрі.

В українські кінотеатри екшен «Тор: Любов і грім» увірветься 21 липня.

1208 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: