Новини фільмів, в яких згадується Селена Гомес

7 вересня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальному трейлері романтичної комедії «Галерея розбитих сердець», яким сьогодні поділилася в мережі його продюсерка Селена Гомес, звучить її нова пісня «Souvenir». Режисером і сценаристом стрічки виступає Наталі Крінські.

Читати далі...
23 червня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка комедії «Секс-контроль» Джеральдін Вішванатан та зірка серіалу «Дивні дива» Дейкер Монтгомері закохуються в Нью-Йорку у веселому трейлері романтичної стрічки «Галерея розбитих сердець».

Читати далі...
10 червня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер хітового драматичного серіалу «13 причин чому» Селена Гомес представить цього літа нову романтичну комедію під назвою «Галерея розбитих сердець», події якої будуть розвиватися в Нью-Йорку.

Читати далі...
26 грудня 2019,  01:41 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. відправляється в незабутню подорож з цілим зоопарком у другому українському ТБ-ролику пригодницького фільму «Дулітл».

Сімейний фільм Стівена Гейгана повідає про пригоди ексцентричного доктора Джона Дулітла (Дауні мол.), найвідомішого лікаря та ветеринара в вікторіанській Англії, який ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева Вікторія (Джессі Баклі) захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами і відкриває дивовижних істот.

Свої голоси тваринам дали Том Голланд, Маріон Котійяр, Рамі Малек, Джон Сіна, Рейф Файнс, Октавія Спенсер, Емма Томпсон і Селена Гомес. Побачити в кінотеатрах, як Дауні мол. спілкується з веселим зоопарком, ви зможете з 9 січня.

28 листопада 2019,  16:52 | Новини фільмів

Тоні Старк і Пітер Паркер, вірніше Роберт Дауні мол. і Том Голланд возз'єднаються на великому екрані у пригодницькому фільмі «Дулітл». Ну, майже.

Читати далі...
14 жовтня 2019,  18:14 | Новини фільмів

Селена Гомес дає Тімоті Шаламе пораду щодо його особистих стосунків у другому фрагменті романтичного фільму Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку», який ви можете подивитися з українським перекладом.

«Дощовий день в Нью-Йорку» буде слідувати за молодою закоханою парою Гетсбі та Ешлі (Тімоті Шаламе і Ель Фаннінг), які відправляються на вихідні в Нью-Йорк, де їх розлучають робота Ешлі і різні обставини. Гетсбі знайомиться з актрисою Шеннон (Селена Гомес) і розповідає їй свою ситуацію з Ешлі, яка зараз бере інтерв'ю у відомого режисера. І в даному фрагменті Шеннон радить Гетсбі зателефонувати своїй дівчині негайно, якщо він не хоче, щоб її зачарував хтось з кінематографічної тусовки.

Дивіться також перший фрагмент фільму «Дощовий день в Нью-Йорку» за участю героїв Джуда Лоу і Ребеки Голл. У кіно з 17 жовтня.

27 вересня 2019,  19:20 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний український фрагмент романтичного фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де герой Джуда Лоу ловить героїню Ребеки Голл... на зраді.

В новому фільмі Вуді Аллена, чиї події відбуваються в Нью-Йорку, Лоу грає сценариста Теда Давідоффа, який, проїжджаючи на таксі повз один готель, зауважує, що з нього виходить його дружина Конні. Він вибігає з машини і мчить до неї, щоб з'ясувати стосунки, і Конні зізнається, що вже довго зустрічається з його найкращим другом Ларрі, який, за її словами, обожнює Теда. На що Тед відповідає: «Я знаю, він користується моїм кремом і моєю дружиною».

Український трейлер фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де також з'являються Ель Фаннінг, Тімоті Шаламе, Лів Шрайбер, Келлі Рорбах та Селена Гомес, вийшов улітку. Його прем'єра в кінотеатрах відбудеться 17 жовтня.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
11 червня 2019,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг і Тімоті Шаламе вирушають підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері драматичної комедії «Дощовий день у Нью-Йорку», яку зняв Вуді Аллен.

Читати далі...
4 квітня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Драйвер, Білл Мюррей і Тільда Свінтон б'ються з зомбі в першому трейлері комедійного горора Джима Джармуша «Мертві не вмирають».

Чорна комедія «Мертві не вмирають» відправить нас в мирне американське провінційне містечко Центервіль, в якому прокидається велике зло. Але сильно не переймайтеся, адже на захист живих одразу встають поліцейські Рональд Петерсон (Драйвер) та Кліфф Робертсон (Мюррей), які збираються битися з зомбі всіма підручними засобами.

Компанію їм в цьому божевіллі складуть Стів Бушемі, Хлоя Севіньї, Селена Гомес, Калеб Лендрі Джонс, Остін Батлер і Денні Гловер.

В американський прокат новий фільм Джармуша прибуде у червні. Чи добереться він до українських кінотеатрів, поки залишається під питанням.

17 липня 2018,  00:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент фентезійно-комедійного мультфільму «Монстри на канікулах 3» показує, як Дракула та його друзі влаштовують змагання з волейболу.

Відправившись всі разом в круїз, Дракула (Адам Сендлер), Мевіс (Селена Гомес), Джонні (Енді Семберг), Денніс (Ешер Блінкофф), Влад (Мел Брукс) та інші доброзичливі монстри вирішують сповна насолодитися розвагами на борту цього розкішного лайнера. Герої розбиваються на дві команди і починають грати у волейбол у басейні живим м'ячем, який абсолютно не в захваті від ентузіазму мумії Мюррея (Кіген-Майкл Кі). Як і Юніс (Френ Дрешер), яка не хоче зіпсувати свою зачіску.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Монстри на канікулах 3», який ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Квитки на сеанси «Монстри на канікулах 3» купуйте на нашому сайті.

6 липня 2018,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент сімейного мультфільму «Монстри на канікулах 3» показує найкоротше побачення в історії.

Дракула (Адам Сендлер), Мевіс (Селена Гомес), Джонні (Енді Семберг), Денніс (Ешер Блінкофф) та їхні численні друзі-монстри відправляються в незабутній круїз на розкішному лайнері. Коли лайнер вивантажує своїх пасажирів на безлюдному острові, Дракула пропонує Мевіс, щоб вона провела час удвох із Джонні, і пара вирішує влаштувати собі побачення. Вони вирушають серфити на дельфінах, а коли нарешті знаходять усамітнення під час прогулянки, романтика швидко розбивається об пісочний замок, де галасливо грають їх син та інші монстри. Адже цей острів такий крихітний.

Дивіться другий український ТБ-ролик «Монстри на канікулах 3». У кіно з 12 липня.

18 червня 2018,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик комедійного мультфільму «Монстри на канікулах 3» обіцяє нові маршрути, нових монстрів та нові пригоди.

Весела зграя Дракули (Адам Сендлер) залишає обридлі номера свого готелю і відправляється в незабутній круїз для монстрів на розкішному лайнері, який для батька організувала Мевіс (Селена Гомес). Вони будуть «засмагати» вночі біля басейну, побувають в Бермудському трикутнику, займуться дайвінгом верхи на акулі і заведуть нові знайомства.

Голосом капітана корабля Еріки Ван Хелсінг в українській озвучці буде телеведуча Леся Нікітюк.

Дивіться також український промо-ролик «Монстри на канікулах 3», який дає цінні поради перед відпусткою. У кіно з 12 липня.

29 травня 2018,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Малюк Денніс співає пісню про свою любиму маму Мевіс в новому музичному трейлері комедійної анімації від Sony Pictures Animation «Монстри на канікулах 3», створеного до Дня Матері.

У третьому розділі франшизи Генндія Тартаковського вампірша Мевіс (Селена Гомес) покаже, що є не тільки відмінною матір'ю, а і найкращої дочкою, коли подарує своєму працюючому без вихідних батькові Дракулі (Адам Сендлер) незабутній круїз. У цій подорожі компанію їм складуть Джонні (Енді Семберг), Денніс та інші постояльці знаменитого трансільванського готелю для монстрів. А на борту круїзного лайнера наші герої зустрінуть загадкового капітана корабля Еріку Ван Гелсінг (Кетрін Хан), яка є нащадком Абрахама Ван Гелсінга, давнього ворога Дракули й усіх монстрів.

Дивіться також третій трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», який показує незабутній політ Дракули, Мевіс та компанії на літаку авіакомпанії «Gremlin Air». У кіно з 12 липня.

19 травня 2018,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер комедійної анімації для всієї родини «Монстри на канікулах 3» запрошує вас на борт найгіршої в світі авіакомпанії «Gremlin Air».

В третій главі популярної франшизи від студії Sony Pictures Animation Мевіс (Селена Гомес) вирішує відправити свого батька Дракулу (Адам Сендлер) в заслужену ще 100 років тому відпустку. Але щоб Дракула не дуже розслаблявся, разом з ними пакує валізи й вся його різношерста банда. Вони сідають в моторошний літак від «Gremlin Air» і відправляються назустріч новим пригодам.

Дивіться новий український трейлер «Монстри на канікулах 3». У кіно з 12 липня.