Хлоя СевіньїChloë Sevigny

Хлоя Севіньї / Chloë Sevigny
Народилася 18 листопада 1974; Спрінгфілд, США
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Хлої Севіньї

Bones and All (2022) ... актриса
Ми ті, хто ми є (2020) ... Sarah
Квін і Слім (2019) ... Mrs. Shepherd
White Echo (2019) ... режисер, сценарист
Мертві не вмирають (2019) ... Officer Mindy Morrison
Вдавання (2019) ... Mel
Життя матрьошки (2019) ... Lenora Vulvokov
Ліззі (2018) ... Lizzie Borden, продюсер
Відео з участю Хлої Севіньї

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Хлої Севіньї. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Хлої Севіньї

Написати коментар...
Написати коментар...