«Ворожнеча»: трейлер, постер і дата прем'єри нового сезону з Демі Мур та Наомі Воттс

1 лютого 2024,  13:47 | Новини серіалів

Раян Мерфі нарешті представив другий сезон своєї скандальної антології «Ворожнеча», що стартувала у 2017 році. І цього разу вона розповість історію видатного американського письменника Трумена Капоте та його «лебедів».

Новий сезон драматичної антології «Ворожнеча», що розповідає про різні скандальні стосунки відомих американців, отримав назву «Капоте проти лебедів», хоча раніше планувалося, що він розповість про скандальний шлюб та розлучення принца Чарльза і принцеси Діани (але це швидше зробив серіал «Корона»).

Трумен Капоте був американським письменником і автором таких хітових романів, як «Сніданок у Тіффані» та «Холоднокровне вбивство», що вважаються класикою повоєнної американської літератури. Він жив у Нью-Йорку і товаришував з групою світських левиць, яких називав «лебедями», проте одного разу їхня дружба руйнується, коли він вирішує описати їхнє скандальне та гедоністичне особисте життя у своєму незакінченому романі «Відповіді на молитви». Це змушує їх усіх поклястись зруйнувати його життя, щоб помстися йому.

Роль Капоте виконує зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Том Голландер, а його «лебедів» втілять номінантка на премію «Оскар» Наомі Воттс, номінантка на премію «Оскар» Даян Лейн, номінантка на премію «Еммі» Демі Мур, номінантка на премію «Оскар» Хлоя Севіньї, номінантка на премію «Еммі» Каліста Флокхарт та зірка фільму «Клуб "Сніданок"» Моллі Рінгволд.

Перші дві серії нового сезону «Ворожнечі» вийшли 31 січня. Прем'єра наступної серії очікується 7 лютого. Їх можна буде подивитися на платформі Hulu.

485 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: