Новини, в яких згадується Хлоя Севіньї

1 лютого 2024,  13:47 | Новини серіалів

Раян Мерфі нарешті представив другий сезон своєї скандальної антології «Ворожнеча», що стартувала у 2017 році. І цього разу вона розповість історію видатного американського письменника Трумена Капоте та його «лебедів».

Читати далі...
31 серпня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних канал HBO поділився офіційним трейлером свого нового міні-серіалу «Ми ті, хто ми є», творцем якого виступає режисер оскароносної драми «Назви мене своїм ім'ям» Лука Гуаданьїно.

Читати далі...
28 липня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO та режисер оскароносної драми «Клич мене своїм ім'ям» Лука Гуаданьїно представляють новий драматичний міні-серіал про дорослішання «Ми ті, хто ми є» за участю зірки горора «Воно» Джека Ділана Грейзера.

Читати далі...
4 квітня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Драйвер, Білл Мюррей і Тільда Свінтон б'ються з зомбі в першому трейлері комедійного горора Джима Джармуша «Мертві не вмирають».

Чорна комедія «Мертві не вмирають» відправить нас в мирне американське провінційне містечко Центервіль, в якому прокидається велике зло. Але сильно не переймайтеся, адже на захист живих одразу встають поліцейські Рональд Петерсон (Драйвер) та Кліфф Робертсон (Мюррей), які збираються битися з зомбі всіма підручними засобами.

Компанію їм в цьому божевіллі складуть Стів Бушемі, Хлоя Севіньї, Селена Гомес, Калеб Лендрі Джонс, Остін Батлер і Денні Гловер.

В американський прокат новий фільм Джармуша прибуде у червні. Чи добереться він до українських кінотеатрів, поки залишається під питанням.

7 серпня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери фантастичного екшен-горору «Веном», комедійного мультфільму «Смолфут», блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українського байопіку «Таємний щоденник Симона Петлюри» та 2 сезону серіалу «Озарк», які вийшли минулого тижня.

Читати далі...
3 серпня 2018,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив офіційний трейлер біографічної драми з елементами психологічного трилера «Ліззі», яка розповість про широко відомі вбивства сім'ї Борденів, що відбулися в 1892 році.

У будинку багатої американської сім'ї Борденів з'являється нова служниця Бріджет Салліван (Крістен Стюарт). Вона стає жертвою насильства з боку глави сім'ї Ендрю Бордена (Джеймі Шерідан) і звертається по допомогу до його дочки Ліззі Борден (Хлоя Севіньї), з якою у неї виникає любовний зв'язок. Через деякий час Ліззі звинувачують у вбивстві батька та мачухи Еббі (Фіона Шоу).

Також у фільмі знялися актори Кім Діккенс, Деніс О'Хер та Джефф Перрі.

Прем'єра картини Крейга Вілльяма Макнейлла відбулася на кінофестивалі «Санденс» у січні. В американський прокат «Ліззі» вийде у вересні.

16 квітня 2018,  15:29 | Новини фільмів

Повнометражний художній фільм «Жінка на війні» режисера Бенедикта Ерлінґссона, створений у копродукції Франції, Ісландії та України за підтримки Держкіно, відібрано до конкурсної програми «Semaine de la Critique» («Тиждень критики») 71-го Каннського міжнародного кінофестивалю.

Читати далі...
17 січня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер американської драми «Золоті виходи», де головну героїню втілює Емілі Браунінг.

Кінокартина Алекса Росса Перрі розповідає історію драматично переплетених доль двох сімей, що живуть в Брукліні. Їх приховане неблагополуччя оголюється у всій глибині з появою іноземної дівчини — студентки за обміном, яка несподівано руйнує крихку рівновагу обох будинків. Разом з Браунінг тут зіграли Джейсон Шварцман, Мері-Луїз Паркер, Хлоя Севіньї, Лілі Рейб, Адам Хоровіц і Аналі Тіптон.

Слухаємо, як Емілі Браунінг чарівно співає у фрагменті «Золоті виходи». У світовий прокат фільм виходить в лютому.

28 липня 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший та дуже дивний трейлер 1 сезону комедійного екшену «Товариш детектив». У ньому Ченнінгу Татуму приносять стару відеокасету з його улюбленим румунського телесеріалом, він включає його, і ми вирушаємо в Румунію часів Холодної війни, тобто в 1983 рік, де двоє детективів у втіленні акторів Флоріна Пьєрсіка мол. й Корнеліу Уліча, які говорять голосами Татума та Джозефа Гордона-Левітта, ловлять злочинців.

У серіалі також візьмуть участь Дженні Слейт, Нік Офферман, Хлоя Севіньї, Махершала Алі, Кім Бейсінгер і Деніел Крейг. Що з цього вийде, дізнаємося 4 серпня.

18 листопада 2015,  13:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новый сезон «Американской истории ужасов» в самом разгаре, поэтому предлагаем вам взглянуть на мрачные, готические кадры из его последних и новой серии, к которой также известен синопсис.

Читати далі...
5 жовтня 2015,  23:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За несколько дней до премьеры 5 сезона «Американской истории ужасов» один из ее создателей, Райан Мерфи, представил официальную заставку к новому сезону, который называется «Отель».

Читати далі...
10 серпня 2015,  19:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер «Американской истории ужасов» Райан Мерфи и актеры нового сезона рассказали об основных персонажах, которые заселятся в ужасный «Отель».

Самой большой интригой 5 сезона хоррор-антологии стала Леди Гага, о чьем участии в «Отеле» стало известно в числе первых новостей кастинга еще в феврале. Мерфи сообщил, что ее героиню зовут Элизабет:

Она владеет отелем и является кем-то вроде богатой светской дамы, увлекающейся искусством, модой и людьми, и у нее есть коварный план, который раскроется в первой серии и будет развиваться на протяжении всего сезона. Ее съемки начнутся в понедельник.

Читати далі...