Дивимося трейлер драматичного серіалу Луки Гуаданьїно «Ми ті, хто ми є»

31 серпня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних канал HBO поділився офіційним трейлером свого нового міні-серіалу «Ми ті, хто ми є», творцем якого виступає режисер оскароносної драми «Назви мене своїм ім'ям» Лука Гуаданьїно.

Драматичний серіал «Ми ті, хто ми є» буде історією дорослішання групи тінейджерів, які ростуть і намагаються знайти справжніх себе на базі американської армії за межами Венеції. Його головними героями виступають друзі Фрейзер Вілсон та Кейтлін Гарпер, чиї батьки служать на цій військовій базі.

Серіал торкнеться таких тем дорослішання, як дружба, кохання, пошуки своєї ідентичності та нерозуміння з боку батьків і суспільства, але крізь призму бачення юних американців, які живуть в Європі.

Ролі Фрейзера і Кейтлін, які зближуються в трейлері, оскільки обидва відчувають себе паріями на базі, виконують зірка хітового горора «Воно» і екшену «Шазам!» Джек Ділан Грейзер і актриса Джордан Крістін Сімон, для якої це буде дебют на екрані.

Прем'єра серіалу «Ми ті, хто ми є», де також центральні ролі виконають актриси Хлоя Севіньї і Алісі Брага, відбудеться 14 вересня.

3068 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: