«Дулітл»: Роберт Дауні мол. представив персонажа Тома Голланда

28 листопада 2019,  16:52 | Новини фільмів

Тоні Старк і Пітер Паркер, вірніше Роберт Дауні мол. і Том Голланд возз'єднаються на великому екрані у пригодницькому фільмі «Дулітл». Ну, майже.

«Дулітл» розповість про ексцентричного доктора Джона Дулітла, найвідомішого лікаря та ветеринара в Англії часів правління королеви Вікторії, який ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами і відкриває нових дивовижних істот.

Дауні мол. виконує роль доктора Дулітла, а його колега по MCU Голланд озвучить пса на ім'я Джип, який зображений на новому персональному постері, де вони удвох наділи окуляри і читають цікаву книгу.

Поділившись даним постером у своєму Instagram, Дауні мол. написав:

Це буде божевільна поїздка... Том Голланд в ролі Джипа.

Інших тварин, яких ви можете побачити на загальному постері нижче, озвучують Рамі Малек, Джон Сіна, Рейф Файнс, Маріон Котійяр, Октавія Спенсер, Емма Томпсон, Селена Гомес, Френсіс де ла Тур, Кармен Еджого, Крейг Робінсон та Кумейл Нанджіані.

Роль головного лиходія дісталася Антоніо Бандерасу.

В український прокат фільм «Дулітл» прибуде 9 січня 2020 року.

8579 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: