Маріон КотійярMarion Cotillard

Маріон Котійяр / Marion Cotillard
Псевдонім: La Marion
Народилася 30 вересня 1975; Париж, Франція
Зріст: 169 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Маріон Котійяр

Брат і сестра (2022) ... Alice
Аннетт (2020) ... Ann Defrasnoux
Дулітл (2020) ... Tutu
Ми закінчимо разом (2019) ... Marie
Вуста янгола (2018) ... Marlène
Привиди Ісмаеля (2017) ... Carlotta Bloom
Вічно молодий (2017) ... актриса
Кредо вбивці (2016) ... Sofia
Шпигуни-союзники (2016) ... Marianne Beauséjour
Це всього лиш кінець світу (2016) ... Catherine

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Маріон Котійяр. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Маріон Котійяр

Написати коментар...
Написати коментар...