Новини про фільм (2019)

30 грудня 2023,  18:34 | Новини фільмів

Лавреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі все ж погодилася знову втілити чарівну лиходійку Малефісенту у продовженні хітової франшизи «Чаклунка».

Читати далі...
7 грудня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року шанувальників Disney і Анджеліни Джолі чекає приємний сюрприз — в повторний прокат вийде її казкове фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», режисером якого став Хоакім Роннінг.

Читати далі...
10 жовтня 2020,  23:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі пригледіла для себе новий проект на великому екрані. Вона збирається виконати головну жіночу роль в екранізації роману «Every Note Played» від режисера фільму «Клятва» Майкла Саксі.

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
29 квітня 2020,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем переживає декілька паралельних життів в драматичній стрічці Саллі Поттер «Незвідані шляхи», одне з яких буде разом з Сальмою Гайєк.

Читати далі...
24 березня 2020,  16:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Hulu вирішив підняти наш настрій на карантині візуально прекрасним тизер-трейлером історичного серіалу «Велика», де головну роль виконує зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг.

Читати далі...
17 березня 2020,  21:45 | Новини фільмів

Пізніше в цьому році на великі екрани вийде драматичний фільм «Незвідані шляхи», в якому лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем та зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг зіграють батька й доньку.

Кінострічка «Незвідані шляхи» («Необрані дороги») покаже один непростий день з життя Лео (Бардем) і його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. По мірі того, як вони прокладають собі шлях через Нью-Йорк, подорож Лео набуває галюцинаторний характер. Він пливе крізь альтернативні життя, які він міг би прожити, змушуючи Моллі сумніватися в своєму власному шляху, поки вона замислюється про своє майбутнє.

У лютому фільм Саллі Поттер був представлений на Берлінському кінофестивалі. Разом з Бардемом та Фаннінг в ньому зіграють Сальма Гайєк і Лора Лінні.

4 березня 2020,  17:49 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший фрагмент фільму «Незвідані шляхи», який показує драматичну сцену в лікарні за участю зірки фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг, лауреата премії «Оскар» Хав'єра Бардема і номінантки на премію «Оскар» Лори Лінні.

Фільм режисерки Саллі Поттер розповість про один непростий день з життя Лео (Бардем) та його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. Коли Лео стає погано, Моллі везе батька в лікарню, де їм допомагає мати Моллі і колишня дружина Лео Рита (Лінні). Лео знаходиться не в собі і кличе свого пса Нестора, і дуже засмучується, коли рідні повідомляють йому, що Нестора вже давно немає з ними.

Українська прем'єра драми «Незвідані шляхи» очікується 23 квітня. Її світова прем'єра відбулася в рамках 70-го Берлінського кінофестивалю.

10 лютого 2020,  17:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Завдяки неймовірному гриму, який змінив до невпізнанності актрис Шарліз Терон і Ніколь Кідман, драматичний фільм «Сенсація» отримав минулої ночі премію «Оскар».

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
7 лютого 2020,  11:14 | Новини фільмів

Компанія Netflix поділилася зворушливим трейлером романтичної драми «Всі радісні місця», яка є екранізацією роману американської письменниці Дженніфер Нівен. Його адаптацією займалася сценаристка Елізабет Ханна.

Кінострічка буде надихаючою історією двох старшокласників Вайолет (зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг) і Теодора (зірка фільму «Детектив Пікачу» Джастіс Сміт), які зустрічають одне одного, і це назавжди змінює їхні життя. Поки вони намагаються впоратися з емоційними і фізичними шрамами свого минулого, вони відкривають, що навіть найменші місця і моменти можуть нести щось хороше і значуще.

Батька Вайолет зіграє Люк Вілсон. Прем'єра фільму «Всі радісні місця», режисером якого став Бретт Гейлі, на Netflix відбудеться 28 лютого.

17 січня 2020,  23:05 | Новини серіалів

Тизер майбутнього історичного серіалу «Велика» («The Great») представляє перший погляд на зірку фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг в образі юної Катерини Великої.

Очікуваний серіал від номінованого на «Оскар» сценариста Тоні МакНамари, який написав «Фаворитку», буде сатиричною драмеді і покаже несподіване сходження до влади і ефектне царювання Катерини Великої (Фаннінг), однієї з найзнаменитіших жінок-лідерів в історії людства. У тизері вона зазначає, що «завжди знала, що народилася для великих справ», але, на жаль, «вийшла заміж за ідіота» російського царя Петра III, якого втілює Ніколас Голт.

У минулому році історія Катерини Великої була екранізована в серіалі з Хелен Міррен в головній ролі. Комедійний серіал «Велика» за участю Фаннінг та Голта прибуде на екрани навесні, 15 травня.

9 листопада 2019,  14:50 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувані сиквели «Чаклунка: Повелителька темряви» та «Зомбіленд: Подвійний постріл» вийшли у світовий прокат в один день, 18 жовтня. Кому з них вдалося заробити більше?

Читати далі...
19 жовтня 2019,  19:45 | Новини фільмів

У четвер, 17 жовтня, в українських кінотеатрах відбулася прем'єра очікуваного діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі у ролі незрівнянної Малефісенти, чий новий ТБ-ролик дивіться нижче.

П'ятий ТБ-ролик сиквела «Чаклунки» показує нові моменти за участю чарівних істот під казковий віршик, який на хвилі Геловіна говорить про те, що «звірі всіх розмірів йдуть вас лякати» (хоча більшість цих звірів досить милі). Далі на екрані з'являється зла королева Інгрит (Мішель Пфайффер), яка ненавидить усіх чарівних істот і особливо Малефісенту (Анджеліна Джолі), але рогата фея не дозволить їй ображати своїх родичів.

Перед походом до кінотеатру читайте нашу рецензію на фільм «Чаклунка: Повелителька темряви», в якому Джолі нагадує всім, хто є справжньою королевою Голлівуду.

Рецензія на фільм «Чаклунка: Повелителька темряви»
Диявольськи дивовижна Анджеліна Джолі
18 жовтня 2019,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році на великі екрани вийшло фентезі «Чаклунка», яке розповіло відому казку про Сплячу красуню з точки зору лиходійки Малефісенти. Роль Малефісенти студія Disney віддала у руки Анджеліни Джолі, і завдяки їй вони миттєво отримали культову лиходійку, яку глядачі полюбили більше, ніж усіх діснеївських принцес разом узятих. Тому останні п'ять років студія активно працювала над тим, щоб повернути Малефісенту на великі екрани, і, на щастя, Джолі з задоволенням погодилася знову примірити її крила, роги та ікла в сиквелі «Чаклунка: Повелителька темряви», який виявився набагато масштабнішим за оригінал.

Читати далі...