Новини фільмів про (2019)

30 грудня 2023,  18:34 | Новини фільмів

Лавреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі все ж погодилася знову втілити чарівну лиходійку Малефісенту у продовженні хітової франшизи «Чаклунка».

Читати далі...
7 грудня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року шанувальників Disney і Анджеліни Джолі чекає приємний сюрприз — в повторний прокат вийде її казкове фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», режисером якого став Хоакім Роннінг.

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
29 квітня 2020,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем переживає декілька паралельних життів в драматичній стрічці Саллі Поттер «Незвідані шляхи», одне з яких буде разом з Сальмою Гайєк.

Читати далі...
17 березня 2020,  21:45 | Новини фільмів

Пізніше в цьому році на великі екрани вийде драматичний фільм «Незвідані шляхи», в якому лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем та зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг зіграють батька й доньку.

Кінострічка «Незвідані шляхи» («Необрані дороги») покаже один непростий день з життя Лео (Бардем) і його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. По мірі того, як вони прокладають собі шлях через Нью-Йорк, подорож Лео набуває галюцинаторний характер. Він пливе крізь альтернативні життя, які він міг би прожити, змушуючи Моллі сумніватися в своєму власному шляху, поки вона замислюється про своє майбутнє.

У лютому фільм Саллі Поттер був представлений на Берлінському кінофестивалі. Разом з Бардемом та Фаннінг в ньому зіграють Сальма Гайєк і Лора Лінні.

4 березня 2020,  17:49 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший фрагмент фільму «Незвідані шляхи», який показує драматичну сцену в лікарні за участю зірки фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг, лауреата премії «Оскар» Хав'єра Бардема і номінантки на премію «Оскар» Лори Лінні.

Фільм режисерки Саллі Поттер розповість про один непростий день з життя Лео (Бардем) та його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. Коли Лео стає погано, Моллі везе батька в лікарню, де їм допомагає мати Моллі і колишня дружина Лео Рита (Лінні). Лео знаходиться не в собі і кличе свого пса Нестора, і дуже засмучується, коли рідні повідомляють йому, що Нестора вже давно немає з ними.

Українська прем'єра драми «Незвідані шляхи» очікується 23 квітня. Її світова прем'єра відбулася в рамках 70-го Берлінського кінофестивалю.

7 лютого 2020,  11:14 | Новини фільмів

Компанія Netflix поділилася зворушливим трейлером романтичної драми «Всі радісні місця», яка є екранізацією роману американської письменниці Дженніфер Нівен. Його адаптацією займалася сценаристка Елізабет Ханна.

Кінострічка буде надихаючою історією двох старшокласників Вайолет (зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг) і Теодора (зірка фільму «Детектив Пікачу» Джастіс Сміт), які зустрічають одне одного, і це назавжди змінює їхні життя. Поки вони намагаються впоратися з емоційними і фізичними шрамами свого минулого, вони відкривають, що навіть найменші місця і моменти можуть нести щось хороше і значуще.

Батька Вайолет зіграє Люк Вілсон. Прем'єра фільму «Всі радісні місця», режисером якого став Бретт Гейлі, на Netflix відбудеться 28 лютого.

19 жовтня 2019,  19:45 | Новини фільмів

У четвер, 17 жовтня, в українських кінотеатрах відбулася прем'єра очікуваного діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі у ролі незрівнянної Малефісенти, чий новий ТБ-ролик дивіться нижче.

П'ятий ТБ-ролик сиквела «Чаклунки» показує нові моменти за участю чарівних істот під казковий віршик, який на хвилі Геловіна говорить про те, що «звірі всіх розмірів йдуть вас лякати» (хоча більшість цих звірів досить милі). Далі на екрані з'являється зла королева Інгрит (Мішель Пфайффер), яка ненавидить усіх чарівних істот і особливо Малефісенту (Анджеліна Джолі), але рогата фея не дозволить їй ображати своїх родичів.

Перед походом до кінотеатру читайте нашу рецензію на фільм «Чаклунка: Повелителька темряви», в якому Джолі нагадує всім, хто є справжньою королевою Голлівуду.

14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
14 жовтня 2019,  20:19 | Новини фільмів

У мережу потрапив третій фрагмент очікуваного діснеївського фентезі для всієї родини «Чаклунка: Повелителька темряви» за участю Анджеліни Джолі і Сема Райлі.

У рогатої феї Малефісенти (Джолі) скрізь є свої очі і вуха, якими виступає у лісі й на болотах її вірний ворон Діаваль (Райлі). Одного ранку він прилітає до неї і каже, що у нього є новина про принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Малефісента намагається вгадати, що «принц зник», що у нього «жовта лихоманка або проказа»... Але виявляється, що Філіп зробив пропозицію руки і серця принцесі Аврорі (Ель Фаннінг), і ця «радісна новина» псує головній героїні весь її ранок.

Дивіться також четвертий трейлер фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», який прибуде на великі екрани в четвер, 17 жовтня.

11 жовтня 2019,  18:07 | Новини фільмів

За тиждень до виходу фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» на великі екрани студія Disney поділилася ще одним інтригуючим трейлером.

Новий фільм режисера Хоакіма Роннінга покаже, як через 5 років після подій першої «Чаклунки» принцеса Аврора (Ель Фаннінг) збирається заміж за принца Філіпа (Гарріс Дікінсон), не знаючи, що його мати королева Інгріт (Мішель Пфайффер) ненавидить чарівних істот і готує для її хрещеної Малефісенти (Анджеліна Джолі) війну. Але королева боліт і чарівного світу Малефісента не буде сидіти склавши руки і відповість їй боєм.

Дивіться також другий фрагмент фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де Аврора повідомляє Малефисенті про свої заручини. У кіно з 17 жовтня.

7 жовтня 2019,  19:31 | Новини фільмів

Аврора повідомляє своїй хрещеній Малефисенті про свої заручини у другому фрагменті фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» від Disney.

На початку сиквела «Чаклунки» кохання витає у повітрі, і принцеса принцеса Аврора (Ель Фаннінг) приймає пропозицію про заміжжя від свого коханого принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Вона зустрічається зі своєю хрещеною Малефісентою (Анджеліна Джолі), щоб повідомити їй радісну новину, але чарівниця виступає категорично проти. На що Аврора їй відповідає, що вона вже погодилася і не прийшла питати дозволу. І тепер Малефісента думає про те, чи не перетворити принца на козла...

Дивіться також третій ТБ-ролик фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», в якому Джолі показує свою темну сторону. У кіно з 17 жовтня.

4 жовтня 2019,  19:38 | Новини фільмів

Скучили за темною стороною Анджеліни Джолі? Тоді вам пощастило, оскільки вона якраз виривається на свободу в третьому ТБ-ролику фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви».

Продовження фільму «Чаклунка», яке зняв режисер фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» Хоакім Роннінг, покаже, як через декілька років вже доросла принцеса Аврора (Ель Фаннінг) приймає пропозицію руки і серця від гаряче коханого нею принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Але знайомство її хрещеної Малефісенти (Анджеліна Джолі) з матір'ю Філліпа королевою Інгріт (Мішель Пфайффер) незабаром обертається для закоханих жахливою катастрофою і призводить до війни між людьми і чарівними істотами. Наприкінці відео Аврора зі сльозами говорить Малефісенті, яка розбушувалася, що вона насправді не така, на що хрещена їй відповідає, що та її просто не знає.

Дивіться також другий ТБ-ролик фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де Малефісента показує свій ульотний вихід. У кіно з 17 жовтня.

2 жовтня 2019,  16:20 | Новини фільмів

Другий офіційний ТБ-ролик діснеївського фентезі Хоакіма Роннінга «Чаклунка: Повелителька темряви» показує, як Анджеліна Джолі готується до Геловіну.

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рогата фея Анджеліна Джолі приходить на звану вечерю до злої королеви Мішель Пфайффер, і знайомство сімей обертається взаємними звинуваченнями у першому фрагменті діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви».

Читати далі...