Сальма ГайєкSalma Hayek

Сальма Гайєк / Salma Hayek
Повне ім'я: Salma Valgarma Hayek-Jimenez
Народилася 2 вересня 1966; Коацакоалькос, Веракрус, Мексика
Зріст: 157 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Сальми Гайєк

Супер Майк 3 (2023) ... актриса
Кіт у чоботях 2: Останнє бажання (2022) ... Kitty Softpaws ~~
Дім Ґуччі (2021) ... Pina Auriemma
Вічні (2021) ... Ajak
Тілоохоронець дружини кілера (2021) ... Sonia Kincaid
Блаженство (2021) ... Isabel
Незвідані шляхи (2020) ... Dolores
Гламурний бізнес (2020) ... Claire Luna
UNICEF Won't Stop (2020) ... актриса
Монархиня (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Сальми Гайєк

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сальми Гайєк. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сальми Гайєк

insolent_lady

29 вересня 2007, 22:39

шикарная женщина и актриса. очень stylish)
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...