Хелен МірренHelen Mirren

Хелен Міррен / Helen Mirren
Повне ім'я: Illiana Lydia Petrovna Mironova
Псевдонім: Popper
Народилася 26 липня 1945
Зріст: 163 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Хелен Міррен

Шазам! Лють богів (2023) ... Hespera
Самотності (2021) ... Peg
Форсаж 9: Нестримна сага (2021) ... Queenie
Герцог (2020) ... Dorothy Bunton
Айван, єдиний і неповторний (2020) ... актриса
Variety's Power of Women: Frontline Heroes (2020) ... актриса
Ідеальна брехня (2019) ... Betty McLeish
Катерина Велика (2019) ... Catherine the Great
Форсаж: Гоббс та Шоу (2019) ... Queenie
Анна (2019) ... Olga

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Хелен Міррен. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Хелен Міррен

Написати коментар...
Написати коментар...