Сальма Гайєк та Хав'єр Бардем подорожують Мексикою в новому фрагменті драми «Незвідані шляхи»

29 квітня 2020,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем переживає декілька паралельних життів в драматичній стрічці Саллі Поттер «Незвідані шляхи», одне з яких буде разом з Сальмою Гайєк.

Фільм «Незвідані шляхи» розповість про непрості стосунки хворого батька та його дочки, яка намагається йому допомогти. Ось його офіційний синопсис:

Один день з життя Лео і його дочки Моллі, яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. По мірі того, як вони прокладають собі шлях через Нью-Йорк, подорож Лео набуває галюцинаторний характер. Він пливе через альтернативні життя, які він міг би прожити, змушуючи Моллі сумніватися в своєму власному шляху, коли вона замислюється про своє майбутнє.

Бардем втілює Лео, а роль Моллі грає зірка діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг.

У фрагменті, який ви можете побачити вище, вони їдуть в нью-йоркському таксі, і у Лео починаються галюцинації про альтернативну реальність, в якій він їде за кермом старого автомобіля дорогами сонячної Мексики разом зі своєю колишньою дружиною Долорес у втіленні Гайєк.

Також в драмі Поттер з'явиться зірка серіалу «Озарк» Лора Лінні.

У зв'язку з карантином прем'єра фільму «Незвідані шляхи» в кінотеатрах була скасована, але ви вже можете подивитися його на офіційних стримінгових платформах з українськими субтитрами.

2189 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: