Новини фільмів, в яких згадується Марк Волберг

27 квітня 2022,  10:34 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» та зірка пригодницького екшену «Uncharted: Незвідане» Марк Волберг втілює боксера, який вирішує стати священиком, у новій драматичній картині «Отець Стю», де він також виступив у якості продюсера.

Читати далі...
22 жовтня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures поділилася першим кадром очікуваного пригодницького екшену «Незвідане: Удача Дрейка», який показує зірку франшизи «Людина-павук» Тома Голланда в образі молодого Нейтана Дрейка.

Читати далі...
10 жовтня 2020,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо перших офіційних кадрів пригодницького фільму «Незвідане: Удача Дрейка», де Том Голланд втілить Нейта Дрейка, шанувальники ігор «Uncharted» вже представили, як актор може виглядати в цьому культовому образі.

Читати далі...
30 вересня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші фотографії зі знімального майданчика пригодницького фільму «Незвідане: Удача Дрейка», заснованого на серії відеоігор «Uncharted», які представляють перший погляд на героїв Тома Голланда і Марка Волберга.

Читати далі...
6 березня 2020,  16:51 | Новини фільмів

Вчора студія Warner Bros. Pictures опублікувала другий трейлер своєї очікуваної пригодницької анімації «Скубі-Ду!», де на Шеггі, Скубі і компанію чекають нові заплутані загадки, які потрібно розкрити.

Анімаційна стрічка режисера Тоні Червоне покаже знайомство нерозлучних друзів-детективів Шеггі (Вілл Форте) та Субі-Ду (Френк Велкер), а також їхнє перше розслідування разом з Фредом (Зак Ефрон), Дафною (Аманда Сейфрід) та Вельмою (Джина Родрігез). А вже дорослі члени команди Mystery Inc. беруться за нову загадкову справу вони повинні встигнути розкрити змову і не допустити, щоб злочинці випустили в світ собаку-привида на прізвисько Цербер.

Також в трейлері з'являється супергерой Синій сокіл, якого озвучує Марк Волберг. В кінотеатри України мультфільм «Скубі-Ду!» увірветься 14 травня. Його транслюватимуть в форматах 2D та 3D.

25 січня 2020,  20:23 | Новини фільмів

У закона є свої межі. У них нема. Дивимося один з найпопулярніших трейлерів цього тижня трейлер комедійного бойовика «Spenser Confidential», де головну роль виконує зірка «Трансформерів» Марк Волберг.

Режисер знаменитого супергеройського фільму «Хенкок» Пітер Берг представляє нову екшен-комедію про незвичайних напарників. Коли двох бостонських поліцейських знаходять мертвими, колишній коп Спенсер (Волберг), який щойно вийшов з в'язниці, куди його відправили впливові вороги за неправдивим обвинуваченням, об'єднується зі своїм сусідом Гоуком (Вінстон Д'юк з трилера «Ми» і супергеройського фільму «Чорна пантера»), щоб відновити справедливість і відправити вбивць за ґрати.

Також у фільмі знялися Алан Аркін та американський репер Post Malone. На Netflix прем'єра екшену «Spenser Confidential» відбудеться на початку весни, 6 березня.

5 січня 2019,  22:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик сімейної комедії Шона Андерса «Родина за хвилину», чия прем'єра відбудеться на два тижні раніше, 24 січня.

У кінокартині «Родина за хвилину» Марк Волберг і Роуз Бірн втілюють бездітне подружжя Піта та Еллі, які будують для себе великий будинок. Вони розуміють, що в цьому величезному домі їм буде самотньо, тому вирішують усиновити дитину. Але несподівано для самих себе пара стає батьками одразу трьох дітей: 15-річної бунтарки Ліззі (Ізабела Монер) та її молодших брата й сестри Хуана та Літи (Густаво Куірос мол. і Джуліанна Гаміс). І щоб завоювати довіру дітей, Піту та Еллі доведеться дуже постаратися.

Більше 20 кадрів фільму «Родина за хвилину» ви знайдете в нашій галереї.

8 жовтня 2018,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, з 1 по 7 жовтня, були представлені розширений трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який йде 5 хвилин, та нові трейлери антиутопічного бойовика «Смертні машини», супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» і науково-фантастичного трилера «Репродукція», всі з яких вийдуть в український прокат.

Читати далі...
10 вересня 2018,  22:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери музичних картин «Богемна рапсодія» і «Народження зірки», діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та фільму жахів «Хелловін», а також свіжі ТБ-ролики науково-фантастичних екшенів «Веном» і «Хижак».

Читати далі...
6 вересня 2018,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Роуз Бірн всиновлюють трьох дітей в офіційному трейлері сімейної комедії «Миттєва сім'я» («Instant Family») від студії Paramount Pictures.

Коли Піт (Волберг) та Еллі (Бірн) вирішують завести сім'ю, то опиняються у світі усиновлення. Вони сподіваються стати батьками однієї маленької дитини, але коли зустрічають двох сестер і одного брата, включаючи 15-річну бунтарку Ліззі (Ізабела Монер), то за один день стають батьками трьох дітей. Тепер Піт і Еллі повинні миттєво розібратися з труднощами батьківства і материнства, щоб стати справжньою родиною, потрапляючи по ходу справи в незручні й смішні ситуації.

Також у фільмі «Миттєва сім'я» з'явиться володарка премії «Оскар» Октавія Спенсер.

У світовий прокат нова картина Шона Андерса, який працював з Волбергом над комедіями «Хто в домі тато» і «Хто в домі папа 2», вийде в листопаді.

30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...
27 липня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment представила фінальний трейлер гостросюжетного екшен-трилера Пітера Берга «22 милі».

Фільм описують як «інстинктивний сучасний трилер» від режисера «Вцілілого», головну роль у якому виконує номінант на премію «Оскар» Марк Волберг. Він грає оперативного агента Джеймса Сільву з високоефективного та надсекретного загону ЦРУ. Супроводжуваний своєю командою професійних бійців Сільва повинен доставити важливого свідка Лі Нура (Іко Вайс) на літак, перш ніж до нього доберуться ворожі найманці.

Разом з Волбергом у бойовику знялися Лорен Кохен, Ронда Раузі та Джон Малкович.

Дивіться також другий український трейлер «22 милі». У кіно з 23 серпня.

29 червня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Лорен Кохен грають крутих агентів ЦРУ в новому офіційному трейлері бойовика «22 милі».

Волберг втілює елітного агента американської розвідки Джеймса Сільву, чиїм новим завданням в Індонезії стає доставка поліцейського Лі Нура (Іко Вайс), що володіє цінною інформацією щодо масштабної терористичної змови проти США, в аеропорт. Але в дорозі на Сільву, Лі та прикриваючого їх спини агента Еліс Керр (Кохен) відкривається полювання, і вони змушені посеред міста вступити в протистояння з небезпечним ворожим загоном місцевого спецназу.

Дивіться також український трейлер бойовика «22 милі». У кіно з 16 серпня.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
20 червня 2018,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг, Лорен Кохен, Джон Малкович та Ронда Раузі захищають цінного свідка в українському трейлері гостросюжетного бойовика «22 милі».

Таємний агент ЦРУ (Волберг), що працює в Індонезії, та його команда повинні доставити до аеропорту важливого свідка, від якого залежить розкриття політичної корупційної змови. Між ними та рятувальним літаком всього 22 милі шляху, де на них чатують смертельні пастки та озброєні вороги.

Українська прем'єра фільму Пітера Берга переїхала на тиждень раніше і тепер відбудеться 16 серпня.