Дивіться трейлер фільму «Отець Стю» з Марком Волбергом та Мелом Гібсоном

27 квітня 2022,  10:34 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» та зірка пригодницького екшену «Uncharted: Незвідане» Марк Волберг втілює боксера, який вирішує стати священиком, у новій драматичній картині «Отець Стю», де він також виступив у якості продюсера.

Байопік «Отець Стю» («Father Stu») ґрунтується на реальних подіях та розповідає історію отця Стюарта Лонга. У минулому він був боксером, але вирішив змінити своє життя і став священиком, чим надихнув незліченну кількість людей відмовитися від саморуйнування та стати на шлях спокутування.

Компанію Волберга у цій драмі складають лауреат «Оскара» Мел Гібсон та номінантка на премію «Оскар» Джекі Вівер. Вони втілюють батьків головного героя.

Також у фільмі «Отець Стю» знялися зірка кульової стрічки «Механічний апельсин» та серіалу «Моцарт у джунглях» Малкольм МакДавелл та зірка хітової горор-антології «Американська історія жахів» Коді Ферн.

В американський прокат байопік «Отець Стю», який написала та зняла Розалінд Росс, вийшов у квітні, а в Європі його показуватимуть із травня.

976 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: