Дивіться український трейлер фільму «У прямому ефірі» з Мелом Гібсоном та зіркою «Хронік Нарнії»

7 жовтня 2022,  17:09 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Мел Гібсон грає радіоведучого, який вступає у небезпечне протистояння з психопатом у прямому ефірі свого токшоу у трейлері драматичного трилера, що отримав назву «У прямому ефірі».

Офіційний синопсис стрічки «У прямому ефірі» («On the Line»):

Ексцентричний ведучий токшоу на радіо приймає дзвінок у студію від слухача. Він ще не підозрює, що ця розмова триватиме всю ніч. Невідомий погрожує вбити родину радіоведучого просто у прямому ефірі. Щоб врятувати близьких, шоумену доведеться зіграти у гру на виживання і відкрити слухачам свої найбрудніші секрети. Єдиний спосіб виграти це протистояння встановити особу злочинця.

Компанію Гібсону у цьому напруженому фільмі складе актор Вільям Моуслі, якого ви можете знати за роллю Пітера Певенсі у фентезійній франшизі «Хроніки Нарнії». Його герой буде працювати на радіо разом з персонажем Гібсона.

Сценаристом і режисером «У прямому ефірі» виступає Ромуальд Буланже.

Цього року Гібсон також виконав головну роль в екшен-трилері «Панама» та втілив батька Марка Волберга у драматичній стріці «Отець Стю».

Українські глядачі зможуть побачити трилер «У прямому ефірі» на великому екрані з 3 листопада. Більше кінопрем'єр листопада ви знайдете в нашій афіші.

1355 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: