Джулія РобертсJulia Roberts

Джулія Робертс / Julia Roberts
Повне ім'я: Julia Fiona Roberts
Народилася 28 жовтня 1967
Зріст: 175 см
86%
6
14%
1

Фільмографія Джулії Робертс

Квиток до раю (2022) ... Georgia, продюсер (исполнительный продюсер)
Ґазліт (2022) ... Martha Mitchell, продюсер (исполнительный продюсер)
Випускний (2020) ... Julianne Potter
Fast Times at Ridgemont High Table Read (2020) ... актриса
Повернення Бена (2018) ... Holly Burns
Повернення додому (2018) ... Heidi Bergman
$ 600 000, продюсер (исполнительный продюсер)
$ 600 000
Диво (2017) ... Isabel
$ 6 000 000

Біографія Джулії Робертс

Джулія Робертс (сьогодення ім'я – Джулі Фіона Робертс) народилася 28 жовтня 1967 року в містечку Смірна, штат Джорджія, США. Так трапилося, що з дитинства вона була оточена різними акторами, режисерами й іншими театралами й іншими людьми, що відвідували магазинчик «Актора й Письменника», яким володіли її батьки. Тому й у неї й у її брата, Еріка Робертса, з дитинства розвилася любов до акторської майстерності, однак Ерік був першим, хто зміг прорватися на великий екран: уперше він знявся в кіно, коли Джулії було всього 11 років.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джулії Робертс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джулії Робертс

Написати коментар...
Написати коментар...