Джулія Робертс підтримала український бренд та український народ

5 липня 2022,  12:27 | Новини зірок

Знаменита голлівудська актриса Джулія Робертс з'явилася в Каннах у літній сукні від українського бренду Overthesea, висловивши свою солідарність із українцями на тлі повномасштабного російського вторгнення.

Стилістка знаменитостей Елізабет Стюарт поділилася в Instagram фотографією Робертс у сукні від українського бренду Overthesea, зі словами:

Один із способів підтримувати Україну це купувати українське! Ми купили це плаття на сайті [бренду Overthesea], щоб носити його в Каннах.

Бренд Overthesea із захопленням відреагував на те, що їхню сукню одягла голлівудська зірка та лауреатка премії «Оскар», назвавши цю подію «здійсненням мрії»:

Мрії збуваються, і щастя приходить, коли на нього найменше чекаєш. І ви цінуєте це, як ніколи раніше. Елізабет Стюарт та Джулія Робертс підтримали не лише наш бренд, а й усю Україну. Ми дуже щасливі, що можемо спілкуватися зі світом і привертати увагу до нашої країни.

Стюарт уже давно підтримує Україну. За кілька днів до цього вона підірвала Інтернет фотографією Кейт Бланшетт у костюмі у кольорах українського прапора, який буде продано на благодійному аукціоні ООН.

Нещодавно в мережі вийшов перший трейлер нової романтичної комедії «Квиток до раю», де компанію Робертс складе її давній друг Джордж Клуні, який разом зі своєю дружиною Амаль Клуні також підтримує Україну.

1248 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: