Джордж КлуніGeorge Clooney

Джордж Клуні / George Clooney
Повне ім'я: Джордж Тимоти Клуни (George Timothy Clooney)
Народився 6 травня 1961; Лексінгтон, Кентуккі, США
Зріст: 180 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Джорджа Клуні

Самотні вовки (2024) ... актор
Флеш (2023) ... Bruce Wayne
Квиток до раю (2022) ... David Cotton, продюсер (исполнительный продюсер)
Ніжний бар (2021) ... режисер, продюсер (p.g.a.)
Опівнічне небо (2020) ... Augustine, режисер, продюсер
Як стати богом у Центральній Флориді (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Джорджа Клуні

Джордж Клуні (англ. George Clooney, нар. 6 травня 1961), повне ім'я Джордж Тімоті Клуні - американський актор, режисер, продюсер і сценарист. Племінник співачки Розмарі Клуні. У велике кіно потрапив із серіалу «Швидка допомога»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джорджа Клуні. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джорджа Клуні

Написати коментар...
Написати коментар...