Новини, в яких згадується Сандра Буллок

20 липня 2022,  18:45 | Новини фільмів

У серпні на великі екрани увірветься новий гостросюжетний екшен «Швидкісний поїзд» від режисера блокбастерів «Дедпул 2» та «Форсаж: Гоббс та Шоу» Девіда Літча, а поки що дивимося його новий дубльований трейлер.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Загублене місто»
Весела пригода з королевою великого екрану Сандрою Буллок
14 липня 2022,  21:37 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У далекому 1984 році на екрани вийшла пригодницька мелодрама «Роман з каменем» за участю Кетлін Тернер і Майкла Дугласа, де перша грала письменницю-затворницю, яка вирушає рятувати свою викрадену сестру в Колумбію, а другий втілив бравого героя, що допоміг їй вижити у джунглях. Фільм виявився настільки популярним, що незабаром було знято сиквел «Перлина Нілу», але це вже інша історія. З того часу «Роман із каменем» є еталоном пригодницьких мелодрам, і його лаври не дають Голлівуду спокою. Його успіх раз у раз намагаються повторити різні режисери з різними акторськими дуетами, і цього разу Голлівуд представляє ще один неофіційний рімейк «Романа» під назвою «Загублене місто», де письменницю-затворницю грає «Міс конгеніальність» Сандра Буллок, а її залицяльником став Містер «Супер Майк» Ченнінг Татум.

Читати далі...
1 липня 2022,  11:15 | Новини фільмів

Новий український постер пригодницької комедії «Загублене місто», головні ролі в якій виконають Сандра Буллок, Ченнінг Татум та Деніел Редкліфф, повідомляє, що його можна буде побачити у кінотеатрах України з 14 липня.

Читати далі...
24 червня 2022,  17:14 | Новини фільмів

Бред Пітт розкрив у новому інтерв'ю, що збирається закінчувати свою акторську кар'єру (але це не точно, так що рано засмучуватися). Поки що, на щастя, це ще не сталося, і вже дуже скоро він порадує нас крутим екшеном у своєму новому фільмі під назвою «Швидкісний поїзд».

Читати далі...
28 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер і новий міжнародний постер екшен-трилера «Швидкісний поїзд» («Bullet Train»), де на лауреата премії «Оскар» Бреда Пітта чекає пекельна поїздка на поїзді в компанії найнебезпечніших найманих убивць з усього світу (але не переживайте, герой Пітта тут не такий простий, як може здатися на перший погляд, незважаючи на його милу панамку).

Читати далі...
13 квітня 2022,  22:00 | Новини фільмів

Поки кінотеатри у більшості міст України не працюють через війну, пропонуємо вам відволіктися від новин та перевести подих за допомогою хітових фільмів від Netflix за участю топових голлівудських акторів, які вміють піднімати настрій.

Читати далі...
1 квітня 2022,  20:02 | Новини фільмів

На Бреда Пітта чекає дуже небезпечна для життя поїздка в швидкісному поїзді в наповненому екшені фільмі «Bullet Train» («Швидше кулі» або «Швидкісний поїзд»), прем'єра якого очікується наступного літа.

Читати далі...
30 березня 2021,  00:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Бред Пітт і Сандра Буллок є одними з найбільш талановитих та знаменитих голлівудських акторів першого ешелону і, до того ж, майже ровесники з різницею у віці близько півроку, але, як не дивно, ще жодного разу не працювали разом. І новий екшен «Швидкісний поїзд» нарешті виправить цю несправедливість.

Читати далі...
20 березня 2021,  21:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових фільмів про Гаррі Поттера Деніел Редкліфф знайшов для себе новий захоплюючий кінопроект. Він зіграє у фільмі «Загублене місто Д» за участю голлівудських акторів Сандри Буллок та Ченнінга Татума.

Читати далі...
29 грудня 2020,  16:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Супер Майк» Ченнінг Татум знаходиться на фінальній стадії переговорів з приводу того, щоб приєднатися до акторського складу пригодницької кінострічки «The Lost City of D», головну жіночу роль в якій виконає лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок.

Читати далі...
20 липня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті стримінгова платформа Netflix оприлюднила рейтинг своїх найпопулярніших фільмів, який очолив екшен «Евакуація» з Крісом Гемсвортом в головній ролі, що вийшов на екрани під час карантину.

Читати далі...
9 червня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху фільму «Пташиний короб» лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок вирішила продовжити свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix та виконати головну роль в її новій драмі від режисера Нори Фіншелдт.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ноель»
Анна Кендрік намагається врятувати Різдво
19 листопада 2019,  23:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В останні роки, на превеликий жаль багатьох глядачів, майже всі фільми про різдвяні свята перекочували з кінотеатрів на стримінгові сервіси, і тепер конкуренцію Netflix в боротьбі за серця тих, хто любить зимові казки, вирішила скласти нова стримінгова платформа Disney+. І її першою спробою в цьому напрямку стала сімейна комедія «Ноель» з номінанткою на премію «Оскар» Анною Кендрік у ролі дочки Санти.

Читати далі...
17 вересня 2019,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 19 вересня, в український прокат виходить очікувана пригодницька фантастика «До зірок», де Бред Пітт відправиться на самий край Сонячної системи. Саме час дізнатися про фільм та його акторів 7 цікавих фактів.

Читати далі...
18 грудня 2018,  06:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року нас лякали будь-які звуки у фільмі жахів «Тихе місце», а тепер, щоб врятуватися від монстрів, не можна відкривати очі в горорі «Пташиний короб», який зняла режисер хітового серіалу «Нічний адміністратор» Сюзанна Бір.

«Пташиний короб» буде слідувати за матір'ю Мелорі (володарка премії «Оскар» Сандра Буллок), чий світ приголомшила загадкова сила, яка знищила значну частину населення планети. Вона перебирається з дітьми подалі від великого міста, і знаходить надію й кохання в новому притулку. Але незабаром на це місце нападають монстри, і вона змушена тікати з дітьми вниз по річці, й щоб вижити, вони повинні подолати цей складний шлях із зав'язаними очима.

На Netflix прем'єра горора «Пташиний короб», де також зіграють Сара Полсон, Джон Малкович, Треванте Роудс і Роза Салазар, відбудеться в цю п'ятницю, 21 грудня.