Сандра Буллок і Ченнінг Татум зіграють разом у фільмі «The Lost City of D»

29 грудня 2020,  16:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Супер Майк» Ченнінг Татум знаходиться на фінальній стадії переговорів з приводу того, щоб приєднатися до акторського складу пригодницької кінострічки «The Lost City of D», головну жіночу роль в якій виконає лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок.

Сайт Deadline, який повідомив у понеділок про кастинг Татума, пише, що фільм «The Lost City of D» («Загублене місто Д») буде романтичною комедією в дусі культової стрічки «Роман з каменем», головні ролі в якій виконали Майкл Дуглас і Кетлін Тернер.

Його сюжет буде слідувати за «письменницею-самітницею (Буллок), яка була впевнена, що немає нічого гіршого, ніж застрягти в книжковому турі зі своєю моделлю з обкладинки (Татум), поки спроба викрадення не затягне їх обох в нещадну пригоду в джунглях, доводячи, що життя може бути набагато більш дивним та романтичним, ніж будь-який з її художніх творів в м'якій обкладинці».

Автором сценарію цієї романтичної пригоди виступає Дена ФоксОдного разу у Вегасі», «Тільки для закоханих»), а режисерами фільму будуть Аарон Ні та Адам НіБанда грабіжників»).

В останній раз Буллок можна було побачити на великому екрані в кримінальній комедії «Вісім подруг Оушена», що вийшла в 2018 році, і в тому ж році вона виконала головну роль у фільмі «Пташиний короб» від Netflix.

Татум теж брав перерву від великого екрану його останніми фільмами є «Кінгсман: Золоте кільце» і «Удача Лохана», які були показані в кінотеатрах ще в 2017 році. Потім він брав участь в озвучуванні мультфільмів «Смолфут» та «Лего. Фільм 2».

3349 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: