Новини фільмів, в яких згадується Вілл Феррелл

29 січня 2024,  21:00 | Новини фільмів

Один з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року нарешті отримав свій перший трейлер! Ґру, його родина та веселі посіпаки готові до нових пригод в дубльованому трейлері пригодницької анімації «Нікчемний я 4» від студії Illumination.

Читати далі...
28 травня 2023,  03:48 | Новини фільмів

Офіційний трейлер комедійної стрічки Грети Гервіг «Барбі» з номінантами на премію «Оскар» Марго Роббі і Раяном Ґослінгом у головних ролях (вони втілюють тут легендарних Барбі та Кена) розкриває деталі про свій захоплюючий сюжет.

Читати далі...
20 лютого 2023,  17:57 | Новини фільмів

Це вам точно не «Секрети домашніх тварин»! Студія Universal Pistures поділилася першим трейлером своєї неочікуваної комедії для дорослих «Strays», що вийде в український прокат під назвою «Кудлаті перці».

Читати далі...
16 жовтня 2022,  23:55 | Новини фільмів

Цього новорічного сезону нас буде зігрівати не тільки нова святкова стрічка з Ліндсі Лохан у головній ролі, а ще й різдвяний мюзикл «Spirited» з Раяном Рейнольдсом та Віллом Ферреллом, чий перший трейлер Рейнольдс опублікував в мережі цього тижня (причому зробив він це на день народження Г'ю Джекмана).

Читати далі...
27 квітня 2022,  23:11 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила підняти наш настрій, поділившись у соцмережах першим кадром свого очікуваного фільму «Барбі», головну роль у якому виконає зірка «Загону самогубців» та «Хижих пташок» Марго Роббі.

Читати далі...
10 липня 2020,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ден Стівенс стає гарячим левом кохання в новому фрагменті музичної комедії «Музичний конкурс Євробачення: Історія групи Fire Saga», яким поділився в мережі стримінговий сервіс Netflix.

Читати далі...
2 липня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі фінальний виступ з фільму «Музичний конкурс Євробачення: Історія групи Fire Saga», де головна героїня виконує пісню «Husavik», яка, на думку багатьох глядачів, заслуговує отримати «Оскар».

Читати далі...
29 червня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня на стримінговій платформі Netflix відбулася прем'єра музичної комедії «Євробачення: Історія вогненної саги», в якій в несподіваному камео з'явилася українська співачка Джамала.

Читати далі...
12 червня 2020,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за трейлером музичної комедії «Євробачення: Історія вогненної саги», що вийшов учора, в мережі з'явився його офіційний постер, на якому Вілл Феррелл та Рейчел МакАдамс виглядають як близнюки.

Читати далі...
11 червня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті стримінгова платформа Netflix опублікувала повноцінний трейлер своєї очікуваної музичної комедії «Євробачення: Історія вогненної саги», де Рейчел МакАдамс і Вілл Феррелл беруть Європу штурмом.

Читати далі...
2 червня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейчел МакАдамс і Вілл Феррелл вирушають підкорювати головну пісенну сцену Європи на нових кадрах музичної комедії «Євробачення: Історія вогненної саги», прем'єра якої відбудеться в цьому місяці на Netflix.

Читати далі...
17 травня 2020,  12:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix вирішила підняти нам настрій, поділившись стильним кліпом зі своєї нової музичної комедії «Євробачення», в якому Рейчел МакАдамс та Вілл Феррелл виконують пісню «Volcano Man». Обережно, ця пісня може застрягти у вашій голові на весь день.

Читати далі...
23 грудня 2019,  18:40 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Нат Факсон і Джим Реш зняли американський рімейк номінованої на «Золотий глобус» шведської драматичної комедії Рубена Естлунда «Форс-мажор» і назвали його «Downhill».

Рімейк покаже, як подружня пара, яку втілюють номінант на премію «Золотий глобус» Вілл Феррелл і лауреатка премії «Золотий глобус» Джулія Луїс-Дрейфус, разом з двома дітьми їдуть в Альпи, щоб відпочити і покататися на лижах. Ледь уникаючи лавини, подружжя опиняється в непростій ситуації і тепер вони змушені переглянути своє життя і те, як вони ставляться одне до одного.

Фільм «Downhill» буде представлений у січні в рамках кінофестивалю «Санденс», а в американський прокат він вийде у лютому.

22 вересня 2019,  17:40 | Новини фільмів

Зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Зак Галіфіанакіс повертається в образі дивного ведучого ток-шоу в трейлері повнометражної комедії «Між двома папоротями», заснованій на однойменному серіалі.

Пам'ятаєте дивний комедійний серіал «Між двома папоротями з Заком Галіфіанакісом», де актор ставив різним знаменитостям дуже дивні й незручні питання? Тепер Галіфіанакіс збирається продовжувати це свавілля в рамках повнометражного фільму, де він разом з командою свого шоу відправляється в дорожню пригоду, щоб записати дуже скандальні інтерв'ю з різними зірками кіно та шоу-бізнесу, як Меттью МакКонахі, Бенедикт Камбербетч, Брі Ларсон, Джон Гемм, Пітер Дінклейдж та Кріссі Тіган, і врятувати шоу від закриття (та Вілла Феррелла).

Прем'єра фільму «Між двома папоротями» на стримінговому сервісі Netflix відбулася 20 вересня, так що ви можете подивитись його онлайн.

29 липня 2019,  18:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лисий номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко намагається стати голлівудською зіркою в офіційному трейлері дивної драматичної комедії «Зеровіль».

Фільм «Зеровіль» переносить глядача в Лос-Анджелес 1969 року, куди на Фабрику мрій приїжджає початківець актор Вікар (Джеймс Франко). І поки він намагається пробитися в Голлівуд й створити свій шедевр, Вікар зустрічає красиву дівчину на ім'я Соледад (Меган Фокс) й закохується в неї. Але чи буде у їхньої історії хепі-енд?

Разом з Франко і Фокс у фільмі знялися Сет Роген, Джекі Вівер, Джої Кінг, Вілл Феррелл, Денні МакБрайд і Дейв Франко.

Українська прем'єра «Зеровіля», де Франко також виступає режисером, ще невідома, але вона відбудеться пізніше у 2019 році.