Вийшов трейлер комедії «Євробачення» з Рейчел МакАдамс і Віллом Ферреллом

11 червня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті стримінгова платформа Netflix опублікувала повноцінний трейлер своєї очікуваної музичної комедії «Євробачення: Історія вогненної саги», де Рейчел МакАдамс і Вілл Феррелл беруть Європу штурмом.

Фільм режисера Девіда Добкіна покаже веселі пригоди двох маловідомих ісландських співаків Ларса (Феррелл) і Сігріт (МакАдамс), які отримують шанс всього свого життя представляти свою країну на наймасштабнішому пісенному конкурсі світу «Євробаченні» і вирішують довести всім, що будь-яка мрія варта того, щоб за неї боротися.

Батька Ларса зіграє легендарний актор Пірс Броснан, відомий завдяки ролі Джеймса Бонда, а на конкурсі Ларс і Сігріт зіткнуться з серцеїдом Олександром у втіленні Дена Стівенса, який буде їхнім конкурентом і зробить все, щоб зачарувати Сігріт і підставити ісландський дует.

Прем'єра фільму «Євробачення», де також повинна з'явитися відома американська співачка Демі Ловато, відбудеться 26 червня.

Дивіться також божевільний кліп на пісню «Volcano Man», де герої МакАдамс і Феррелла з'являються в дуже екстравагантному вбранні.

1756 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: