Бенедикт КамбербетчBenedict Cumberbatch

Бенедикт Камбербетч / Benedict Cumberbatch
Повне ім'я: Benedict Timothy Carlton Cumberbatch
Народився 19 липня 1976; Гаммерсміт, Лондон, Велика Британія
Зріст: 183 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Бенедикта Камбербетча

Месники: Секретні війни (2027) ... Doctor Stephen Strange
Книга Кларенса (2023) ... актор
Отрута (2023) ... Harry Pope
Чудова історія Генрі Шугара (2023) ... Henry Sugar / Make-Up Artist
Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля (2022) ... Doctor Stephen Strange
Людина-павук: Додому шляху нема (2021) ... Doctor Strange
Котячі світи Луїса Вейна (2021) ... Louis Wain
У руках пса (2021) ... Phil Burbank
Що, якби...? (2021) ... Doctor Strange
Мавританець (2021) ... Stu Couch

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Бенедикта Камбербетча. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Бенедикта Камбербетча

Написати коментар...
Написати коментар...