Олівія КолманOlivia Colman

Олівія Колман / Olivia Colman
Повне ім'я: Sarah Caroline Sinclair
Народилася 30 січня 1974; Норідж, Англія, Велика Британія
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Олівії Колман

Віллі Вонка (2023) ... актриса
Секретне вторгнення (2023) ... актриса
Кіт у чоботях 2: Останнє бажання (2022) ... ~~
Коли завмирає серце (2022) ... Sarah Nelson
Зникла дочка (2021) ... Leda
Котячі світи Луїса Вейна (2021) ... рассказчик
Щось не так з Роном (2021) ... Donka
Mothering Sunday (2021) ... Mrs. Niven
Мітчелли проти машин (2020) ... PAL
Thomas & Friends Storytime (міні-серіал 2020 - ...) (2020) ... Marion (UK & US)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Олівії Колман. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Олівії Колман

Написати коментар...
Написати коментар...