Дивіться дубльований трейлер другого сезону хітової драмеді «Коли завмирає серце»

28 липня 2023,  01:40 | Новини серіалів

Чарлі та Нік (та їхні чудові друзі) повертаються в офіційному трейлері майбутнього сезону популярного молодіжного ЛГБТ-серіалу «Коли завмирає серце» від стримінгової платформи Netflix.

Сюжет драмеді під назвою «Коли завмирає серце», що є екранізацією популярного графічного вебкомікса англійської письменниці Еліс Осман, слідує за Чарлі Спрінґом (Джо Локк), десятикласником школи «Тругем», який тяжко пережив аутинг (вимушений камінг-аут) і є єдиним відкритим геєм у своїй школі.

Одного разу його садять за одну парту з Ніком Нельсоном (Кіт Коннор), найпопулярнішим хлопцем у школі, і між ними зав'язується тісна дружба, що з часом переростає у романтичні відносини.

Наприкінці першого сезону Нік та Чарлі повідомили про свої стосунки друзям Чарлі, а також Нік зізнався у своїй бісексуальності своїй мамі (Олівія Колман), проте, як показує трейлер, він все ще не готовий здійснити камінг-аут перед усією школою, тож їм з Чарлі частково доводиться тримати свої стосунки у таємниці. І це виявляється досить непросто, адже вони разом з класом вирушають на екскурсію в Париж, найромантичніше місто на світі.

Також трейлер показує, що Еллі (Ясмін Фінні) і Тао (Вільям Гао) збираються на побачення, проте водночас бояться зруйнувати свою міцну дружбу.

Онлайн-прем'єра нових серій «Коли завмирає серце» відбудеться 3 серпня.

655 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: