Семюел Л. ДжексонSamuel L. Jackson

Семюел Л. Джексон / Samuel L. Jackson
Повне ім'я: Samuel Leroy Jackson
Народився 21 грудня 1948; Вашингтон, округ Колумбія, США
Зріст: 189 см
89%
8
11%
1

Фільмографія Семюеля Л. Джексона

Марвели (2023) ... Nick Fury
Секретне вторгнення (2023) ... Nick Fury
Пес-самурай та місто кішок (2022) ... Jimbo
Останні дні Птоломея Ґрея (2022) ... Ptolemy Grey, продюсер (исполнительный продюсер)
Кодекс кілера (2021) ... Moody
Що, якби...? (2021) ... Nick Fury
Тілоохоронець дружини кілера (2021) ... Darius Kincaid
Пила: Спіраль (2021) ... Marcus
2020, тобі кінець! (2020) ... актор

Біографія Семюеля Л. Джексона

Семюел Лерой Джексон народився у Вашингтоні 21 грудня 1948 року, однак дитинство він провів у містечку Чатнуга, штат Теннессі. Батько рано покинув родину, покотивши в далекий Канзас, і маленького Сема виховали мати й бабуся з дідом. Джексон старанно вчився, і незабаром був зарахований у коледж Морхауз в Атланті на факультету архітектури.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Семюеля Л. Джексона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Семюеля Л. Джексона

Написати коментар...
Написати коментар...