Новини фільмів, в яких згадується Керрі Кун

12 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Новий промо-ролик пригодницької стрічки «Мисливці на привидів: Крижана імперія» задає її акторам питання про те, чи колись вони зіштовхувалися з паранормальними явищами у своєму житті. І відповіді вас здивують.

Читати далі...
30 січня 2024,  19:21 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures представила повноцінний трейлер очікуваного науково-фантастичного екшену «Мисливці на привидів: Крижана імперія», що об'єднує дві команди мисливців перед обличчям крижаного Апокаліпсиса.

Читати далі...
21 березня 2023,  12:26 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony Pictures повідомила про початок знімального процесу продовження науково-фантастичної стрічки «Мисливці на привидів: З того світу», що отримало назву «Мисливці на привидів: Пекельна кухня» («Ghostbusters Hell's Kitchen»).

Читати далі...
7 березня 2023,  09:22 | Новини фільмів

Наступного тижня на стримінговій платформі Hulu вийде нова стрічка «Бостонський душитель», головну роль в якій виконає номінантка на премію «Оскар» та зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Кіра Найтлі.

Читати далі...
29 вересня 2020,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх шанувальників Джуда Лоу! Цієї осені в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра драматичного трилера «Гніздо», де зірка фільмів про Шерлока Холмса та хітового серіалу «Молодий Папа» виконає одну з головних ролей.

Читати далі...
20 червня 2020,  16:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному трилері «Гніздо» номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу і номінантка на премію «Еммі» Керрі Кун втілюють подружжя, чий шлюб починає розпадатися після переїзду в новий будинок.

Читати далі...
9 грудня 2019,  18:53 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Пол Радд відкриває стару пастку для привидів у першому трейлері науково-фантастичного фільму Джейсона Райтмана «Мисливці на привидів: З того світу».

Успадкувавши старий покинутий будинок, родина, яку втілюють Керрі Кун, Маккенна Грейс та Фінн Вулфард, переїздить у маленьке містечко. Їхня поява збігається у часі з надзвичайною активністю паранормальних сил, які перевертають звичне життя довкола з ніг на голову. Час настав! Нове покоління мисливців на привидів має будь що з’ясувати природу таємничого спадку і ліквідувати наслідки небувалих масштабів!

Разом з релізом трейлера стало відомо, що в українські кінотеатри пригода «Мисливці на привидів: З того світу» прибуде наступного літа, 9 липня.

9 листопада 2018,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик драматичного трилера «Вдови» від лауреата премії «Оскар» Стіва МакКвіна, який зібрав вражаючий каст з відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
20 квітня 2018,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Marvel Studios продовжує дражнити нас невеликими фрагментами супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності».

У четвертому фрагменті Месники Стів Роджерс (Кріс Еванс), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон) і Сокіл (Ентоні Макі) сходяться в смертельній битві з Чорним орденом в особі Проксіми Міднайт (Керрі Кун) та Корвуса Глейва. Земні супергерої відбирають у Корвуса його посох, без якого він є дуже вразливим, і заганяють поплічників Таноса (Джош Бролін) в кут. В кінці Чорна вдова говорить, що вони «не хочуть вбивати їх, але зроблять це», якщо буде потрібно.

Читайте докладніше про Чорний орден та його учасників.

Третій фрагмент «Месники: Війна нескінченності» показав, як Шурі (Летішіа Райт) сканує Віжена (Пол Беттані). У кіно блокбастер братів Руссо прибуде 26 квітня.

20 січня 2018,  03:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка історичної драми «Секретне досьє» присвячена унікальному баченню Стівена Спілберга.

В даному відео актори Меріл Стріп, Том Генкс, Боб Оденкірк, Елісон Брі та Керрі Кун розповідають, як чудово їм працювалося під керівництвом Спілберга, якому «цікаві ідеї акторів» і який знімає «без репетицій» в дусі «імпровізації» й «спонтанності», оскільки він «точно знає, що йому потрібно». Спілберг створює кіно «в реальному часі», через що на зйомках постійно панувала атмосфера «винахідливості і відкриттів».

Дивіться також український трейлер «Секретне досьє». У кіно з 22 лютого.

22 грудня 2017,  00:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений ТБ-ролик історичної драми Стівена Спілберга «Секретне досьє», до чиєї прем'єри залишилося рівно два місяці.

Читати далі...