Джош БролінJosh Brolin

Джош Бролін / Josh Brolin
Повне ім'я: Josh James Brolin
Народився 12 лютого 1968; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 179 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Джоша Броліна

Дюна 2 (2023) ... Gurney Halleck
За межами (2022) ... Royal Abbott, продюсер (исполнительный продюсер)
Дюна (2021) ... Gurney Halleck
Що, якби...? (2021) ... Thanos
Месники: Завершення (2019) ... Thanos
Жив-був Дедпул (2018) ... Cable
From Film to Franchise: Finishing the Story (2018) ... Self
Asesinato en el Hormiguero Express (2018) ... Josh Brolin
The Deadpool Prison Experiment (2018) ... Self

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джоша Броліна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джоша Броліна

Написати коментар...
Написати коментар...