Рідлі СкоттRidley Scott

Рідлі Скотт / Ridley Scott
Псевдонім: Rid
Народився 30 листопада 1937
Зріст: 174 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Рідлі Скотта

Гладіатор 2 (2024) ... режисер, продюсер
Чужий: Ромул (2024) ... продюсер
Наполеон (2023) ... режисер, продюсер (p.g.a.)
Привиди у Венеції (2023) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Бостонський душитель (2023) ... продюсер
Калейдоскоп (2023) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Смерть на Нілі (2022) ... продюсер
Дім Ґуччі (2021) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Рідлі Скотта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Рідлі Скотта

Написати коментар...
Написати коментар...