Актори нових «Мисливців на привидів» розповіли про свій паранормальний досвід

12 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Новий промо-ролик пригодницької стрічки «Мисливці на привидів: Крижана імперія» задає її акторам питання про те, чи колись вони зіштовхувалися з паранормальними явищами у своєму житті. І відповіді вас здивують.

Фільм «Мисливці на привидів: Крижана імперія» буде продовженням перезапуску франшизи «Мисливці на привидів: З того світу», що вийшов у 2021 році. Цього разу події будуть знову розгортатися в Нью-Йорку, який занурюється у Льодовиковий період через навалу привидів.

Зірки сиквела «Мисливці на привидів: Крижана імперія» Пол Радд, Керрі Кун, Фінн Вулфгард, Ерні Гадсон, Петтон Освальт, Кумейл Нанджіані, Логан Кім та Селеста О’Коннор діляться у новому промо-ролику своїми історіями про зустрічі з надприроднім.

Керрі Кун розповіла, що «якось чула важкі кроки над головою», але коли вони з друзями «побігли туди, там нікого не було».

Фінн Вулфгард відзначив, що з ним «ніколи не трапляється нічого цікавого», пов'язаного з привидами, а Ерні Гадсон «з повагою ставиться» до всього паранормального.

Тим часом Пол Радд відмовився відповідати на це запитання, бо «боїться, щоб у нього нічого не вселилося».

Новий розділ франшизи «Мисливці на привидів» увірветься в кінотеатри 21 березня. Допрем'єрні покази в Україні відбудуться 20 березня.

На нашому сайті вже стартував продаж квитків.

346 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: