Білл Мюррей та інші мисливці повертаються у новому трейлері фільму «Мисливці на привидів: Крижана імперія»

30 січня 2024,  19:21 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures представила повноцінний трейлер очікуваного науково-фантастичного екшену «Мисливці на привидів: Крижана імперія», що об'єднує дві команди мисливців перед обличчям крижаного Апокаліпсиса.

Фільм «Мисливці на привидів: Крижана імперія» буде продовженням стрічки «Мисливці на привидів: З того світу», що вийшла у 2021 році і стала успішним продовженням та перезапуском культової франшизи, що стартувала у 1984 році. Цього разу мисливці будуть рятувати світ від нового Льодовикового періоду, який хоче знищити усе живе на планеті за допомогою страху та холоду.

У сиквелі повернуться Керрі Кун (Келлі Спенглер), Пол Радд (Гері Груберсон), Фінн Вулфгард (Тревор Спенглер), МакКенна Грейс (Фібі Спенглер) та Селеста О’Коннор (Лакі Домінго).

Допомагати їм будуть «оригінальні мисливці» Білл Мюррей (Пітер Венкман), Ден Ейкройд (Рей Стенц) та Ерні Гадсон (Вінстон Зеддмор).

Стрічка «Мисливці на привидів: Крижана імперія», яку зняв режисер Гіл КінанКрик», «Полтергейст», «Хлопчик на ім'я Різдво»), вийде у кіно 28 березня. Кінан також був продюсером і сценаристом фільму «Мисливці на привидів: З того світу».

441 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: