Новини про фільм (2001)

21 жовтня 2020,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хітова франшиза про відважних гонщиків на чолі з Віном Дизелем «Форсаж» повинна була завершитися на фільмі «Форсаж 10», але тепер шанувальники отримають ще один бонусний екшен у вигляді «Форсажу 11», який імовірно стане останнім.

Читати далі...
26 вересня 2020,  18:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Він Дизель здивував усіх на цьому тижні, представивши свій сингл «Feel Like I Do» в стилі танцювального електро-поп.

Читати далі...
18 березня 2020,  19:37 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний фрагмент супергеройського фільму Дейва Вілсона «Бладшот», в якому Віна Дизеля перетворили на досконалу зброю. І від нього тепер нікому не сховатися.

В адаптації коміксів Valiant, зірка франшиз «Форсаж» і «Ріддік» грає колишнього морпіха Рея Гаррісона, який отримав смертельні поранення і був повернутий до життя секретною організацією RST та її провідним вченим доктором Гартінгом (зірка блокбастера «Залізна людина 3» Гай Пірс). Тепер в крові Рея живе ціла армія нанітів, що здатна зцілити навіть найстрашніші поранення за лічені секунди, і в даному фрагменті він відправляється на полювання.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися нову дату прем'єри «Бладшота», яка відбудеться в кінотеатрах після карантину.

22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...
11 лютого 2020,  16:41 | Новини фільмів

Зустрічайте нове покоління суперсолдатів в розширеному українському ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Бладшот», над яким працює продюсер хітових фільмів «Форсаж» і «Я — легенда» Ніл Х. Моріц.

В супергеройському фільмі режисера Дейва Вілсона зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель втілює морпіха Реймонда «Рея» Гаррісона, який гине на завданні, але його повертає до життя надсекретна корпорація RST, і завдяки її нанотехнологіям Рей стає Бладшотом — біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою, в крові якого живуть нанороботи, що роблять його невразливим до будь-якої зброї. Глава RST (Гай Пірс) намагається використовувати Бладшота в своїх цілях, але незабаром герой розуміє, що ним маніпулюють, і повстає проти своїх творців.

ТБ-ролик підтверджує, що українська прем'єра супергеройського екшену «Бладшот» відбудеться вже через місяць, 12 березня. Фільм також буде демонструватися в форматі IMAX. А після Дизеля можна буде побачити у кіно в блокбастері «Форсаж 9».

13 грудня 2019,  14:10 | Новини фільмів

Промо-кампанія сімейної пригоди «Дулітл» продовжує радувати нас веселими промо-роликами з участю Роберта Дауні мол., який у новому відео проводить акторські проби для тварин.

У фільмі «Дулітл» Дауні мол. втілює доктора Джона Дулітла, який володіє незвичайним даром розмовляти з усіма тваринами: від мишей до тигрів. Щоб знайти кращих тварин-акторів для подорожі в далекі краї, зірка «Месників» влаштував їм кастинг, де вони зіграли сценки з відомих фільмів «Щелепи», «Форсаж», «Нікчемний я», «Обличчя зі шрамом», «Ноттінг-Гілл», «Знайомство з Факерами» і «Парк Юрського періоду».

У попередньому промо-ролику фільму «Дулітл» Дауні мол. звертався до українських глядачів і згадував Ольгу, солов'їв і навіть борщ. У кіно з 9 січня.

1 листопада 2019,  16:05 | Новини фільмів

Після своєї невеликої ролі у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт» американська реперка Карді Бі продовжує підкорювати великий екран, і її наступним проектом буде блокбастер «Форсаж 9».

На початку минулого тижня зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель поділився в соцмережах новим закулісним відео, яке розкрило, що в дев'ятому розділі пригод гонщика Домініка Торетто і його сім'ї з'явиться Карді Бі. У відео Дизель відзначає, що «це вже 86-й день зйомок «Форсажа 9» і останній день зйомок у Великій Британії» і що вони з колегами «дуже втомилися, але продовжують важко працювати», щоб зробити хороше кіно для своїх шанувальників.

В кінотеатри України «Форсаж 9» примчить 21 травня 2020 року.

26 липня 2019,  18:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» показує, що весела ворожнеча між героями Двейна Джонсона і Джейсона Стейтема триває і на землі, і у повітрі.

Спін-офф мегапопулярної франшизи «Форсаж» повертає на великі екрани двох улюблених непримиренних ворогів спецагента Люка Гоббса (Джонсон) і злочинця Декарда Шоу (Стейтем), які повинні працювати разом, щоб врятувати світ від нової загрози. Але їхня нелюбов один до одного нікуди не дівається, і в новому ТБ-ролику вони спочатку сперечаються про те, кому дістанеться кулемет, а потім Гоббс завчасно катапультує Шоу з літака.

Ви вже можете купити квитки на сеанси «Форсаж: Гоббс та Шоу» на нашому сайті. У широкий український прокат бойовик Девіда Літча виходить 1 серпня.

19 червня 2019,  15:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хелен Міррен дає цінні настанови Джейсону Стейтему в новому ТБ-ролику пригодницького екшену Девіда Літча «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Події спін-оффу франшизи «Форсаж» будуть розвиватися після подій восьмого фільму, де непримиренні вороги Люк Гоббс (Двейн Джонсон) і Декард Шоу (Джейсон Стейтем) вкрали всю увагу. Тепер вони возз'єднуються, щоб зупинити лиходія Брікстона (Ідріс Ельба), у якого сестра Шоу Гетті (Ванесса Кірбі), яка працює на британську розвідку, викрала небезпечний вірус. І в даному відео їхня мама Магдалена Шоу (Хелен Міррен), яка зараз сидить у в'язниці, говорить Декарду, щоб він доглядав за сестрою. А це ще те завдання.

Попередній ТБ-ролик бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу» показав, що у Гоббса теж дуже крута мама. У кіно з 1 серпня.

29 січня 2019,  14:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель поділився першим кадром зі свого нового фільму «Бладшот», де він зіграє супергероя з коміксів... ні, не Marvel, і не DC, а видавництва Valiant.

Читати далі...
31 березня 2018,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спин-офф франшизы «Форсаж» с Дуэйном Джонсоном и Джейсоном Стэйтемом в главным ролях будет называться просто «Хоббс и Шоу».

Читати далі...
18 лютого 2018,  04:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи» показує поїздку в дусі «Форсажу».

В даному епізоді Ана (Дакота Джонсон) і Крістіан (Джеймі Дорнан) катаються на спорткарі Audi R8 Spyder, за кермом якого сидить новоспечена місіс Грей. Крістіан дізнається, що за ними стежить позашляховик, і кидає дружині виклик: позбутися переслідувача. Ана топить педаль газу в підлогу і виконує небезпечний поворот як професійний гонщик-каскадер.

Новий промо-ролик «П'ятдесят відтінків свободи» показує весілля Ани і Крістіана. Квитки на найближчі сеанси «П'ятдесят відтінків свободи» ви знайдете на нашому сайті.

5 червня 2016,  13:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь майбутньої 15-ї річниці «Форсажу» з'явився новий ювілейний трейлер, згадує, з чого починалася популярна франшиза про гонщиків, для яких головним девізом було і залишається: «Жени або помри».

Прем'єра фільму відбулася 18 червня 2001 року.