Зірка «Форсажу» Він Дизель записав пісню

26 вересня 2020,  18:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Він Дизель здивував усіх на цьому тижні, представивши свій сингл «Feel Like I Do» в стилі танцювального електро-поп.

53-річний актор, відомий завдяки ролі гонщика Домініка Торетто у фільмах франшизи «Форсаж», вирішив під час карантину спробувати свої сили в музиці і об'єднався з Kygo, щоб записати свою першу пісню «Feel Like I Do».

Дизель представив цю танцювальну композицію під час «Шоу Келлі Кларксон» у четвер, 24 вересня:

Я благословенний, оскільки в цей рік, коли я зазвичай перебуваю на знімальному майданчику фільмів як ви знаєте, це зараз неможливо, я знайшов інший спосіб для творчості... Інший спосіб, щоб поділитися з вами своїм серцем. І одним з перших людей, які повірили в мене в цьому плані, став Kygo. Тому я представляю свою першу пісню «Feel Like I Do» під лейблом Kygo. Сподіваюся, вам вона сподобається.

У цьому році ви могли побачити Дизеля в супергеройському екшені «Бладшот», де він втілив невразливого суперсолдата, а ось прем'єра його очікуваного пригодницького блокбастера «Форсаж 9», на жаль, була перенесена на цілий рік вперед у зв'язку з пандемією коронавірусу і тепер очікується 1 квітня 2021 року.

7355 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: