Ток-шоу

6 грудня 2018,  17:24 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Дізнавшись, що телеведучий Стівен Колбер є великим шанувальником книг і фільмів «Володар перснів», актриса Лів Тайлер принесла на його шоу клинок Арвен.

Читати далі...
20 січня 2018,  01:51 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт зіграв з ведучим «Нічного шоу» Джиммі Феллоном в гру «Співпадіння!», яка їх дуже зблизила.

Сенс гри полягає в тому, щоб гравці одночасно говорили першу асоціацію на задану тему і щоб якомога більше їх асоціацій співпало. Щоб встановити ментальний зв'язок один з одним, Гемсворт і Феллон наділи спеціальну подвійну рукавичку. А потім актор запропонував цілуватися крізь свої руки кожен раз, коли їх асоціації збігаються, порівнявши цю ситуацію зі шлюбом.

Зараз Гемсворт зайнятий промо-туром військового бойовика «Кавалерія», де знявся разом з дружиною Ельзою Патакі.

13 січня 2018,  00:56 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

У героїні Мейсі Вільямс в «Грі престолів» є список тих, кого вона планує вбити, щоб помститися за свої страждання і страждання своєї родини. І тепер в ньому з'явилося три нових імені.

На «Шоу Грема Нортона» Вільямс розповіла, що шанувальники при зустрічі просять зробити її одну дивну річ: вимовити список майбутніх жертв Арії Старк та додати в кінці їх ім'я. Це дійсно справляє незабутнє враження, що відчули на собі інші гості передачі Том Генкс і Ентоні Джошуа, а також ведучий Грем Нортон, коли Вільямс промовила їх імена в кінці цього лякаючого списку.

Зараз актриса знімається в 8 сезоні «Гри престолів», який буде завершальним і вийде на екрани в 2019 році.

7 січня 2018,  21:26 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Г'ю Джекман продемонстрував на «Шоу Грема Нортона», що дійсно вміє влаштувати справжнє шоу.

Щоб перевтілитися в шоумена Ф.Т. Барнума, Джекману потрібні тільки капелюх (не обов'язково за розміром) і тростина, й актор миттєво заводить публіку. Компанію йому на передачі Грема Нортона склали колеги з «Найвеличнішого шоумена» Зак Ефрон і Зендея, а також Гері Олдман і Сюранна Джоунс, й усіх їх Джекман зробив героями свого цирку, придумавши кожному смішну рису, що виділяє його чи її з натовпу.

Читайте нашу рецензію на «Найвеличнішого шоумена» і вирушайте дивитися шоу Джекмана в кіно.

28 грудня 2017,  00:42 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Бойега вміє круто танцювати в стилі Майкла Джексона, що актор показав на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном».

Зірка «Зоряних воєн» розповів Джиммі Феллону, що після приходу слави він ходить за покупками в цілодобовий магазин о 4:30 ранку, надівши піжаму, щоб ніхто не подумав, що він — той хлопець з «Зоряних воєн», і тому він дуже радий поїхати на свята в Нігерію, звідки родом його батьки, щоб відірватися там на повну. А в кінці інтерв'ю одна шанувальниця (Дейзі Рідлі) попросила Бойегу відтворити його коронні танцювальні рухи.

Ви вже можете побачити актора в образі колишнього штурмовика Фінна у фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї».

5 грудня 2017,  23:25 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Скориставшись своєю владою як тимчасового ведучого шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» Кріс Претт запросив до студії свою колегу Брайс Даллас Говард, разом з якою показав невеликий тизер майбутнього трейлера фільму «Світ Юрського періоду 2».

Але перед цим вони вирішили відповісти на кілька запитань з аудиторії. Говард розповіла глядачам про те, що «фільм задає складні питання про зростаючі можливості людства, за допомогою яких люди маніпулюють природою», і що «всередині її героїні Клер відбувається складний конфлікт між моральністю, апатією і особистою відповідальністю, а також хоробрістю і співчуттям», а Претт намагався збагнути, що означають сказані актрисою слова, і використовував в своїх відповідях простіші слова, як «круто» і «здорово».

Трейлер «Світу Юрського періоду 2» вийде в США увечері в четвер, тобто в Україні вже буде п'ятниця. Ви чекаєте на цей трейлер?

25 листопада 2017,  22:38 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

На «Шоу Грема Нортона» Джейсон Момоа прийшов не з порожніми руками, а прихопивши з собою п'ятизуб Аквамена.

На питання Грема Нортона про те, якими силами володіє його супергерой, Момоа каже, що Аквамен «вміє говорити з рибами, робити суші і є куленепробивним». Щоб боротися в «Лізі справедливості» з суперлиходієм Степпенвулфом (Кіаран Хайндс), який задумав знищити наш світ, Аквамен позичає у Мери (Ембер Херд) її п'ятизуб (англ. «quindent»), і на шоу актор з його допомогою спритно демонструє пару прийомів.

Також Момоа показав Г'ю Гранту, що все ще може говорити по-дотракійські. Купуйте квитки на найближчі сеанси «Ліги справедливості» на нашому сайті.

14 листопада 2017,  01:17 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ліги справедливості» Джейсон Момоа, також відомий завдяки ролі кхала Дрого в «Грі престолів», відвідав на минулому тижні «Шоу Грема Нортона», де показав, що все ще пам'ятає, як говорити по-дотракійські. Компанію йому на дивані склали Сара Міллікен та Г'ю Грант, і Момоа зумів вразити їх обох, сказавши Міллікен щось ніжне, а Гранту — щось грізне.

На початку місяця актор возз'єднався зі своєю кхалісі Емілією Кларк, а в образі супергероя Аквамена його можна буде побачити в «Лізі справедливості», яка виходить 16 листопада.

1 листопада 2017,  18:28 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Деймон розповів про свою небезпечну сімейну відпустку разом з сім'єю Кріса Гемсворта під час ток-шоу «Еллен: Шоу Еллен Дедженерес». Цього літа він відвідав батьківщину виконавця ролі Тора — Австралію, де вони всі разом з дітьми чудово провели час, за винятком інциденту, коли дочку Деймона жахливо вжалила медуза. Проте, коли актор розповідав цю історію, то зміг пожартувати й неодноразово копіював голос і акцент Гемсворта, що у нього, до речі, чудово виходить.

Дивимося, як Деймон зіпсував інтерв'ю Гемсворта на шоу Джиммі Кіммела.

Гемсворт завтра повернеться в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», а Деймона можна буде побачити в кіно в кримінальній комедії «Субурбікон», яка виходить на екрани 16 листопада.

17 жовтня 2017,  19:52 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі продовжила промо-тур байопіку «Прощай, Крістофер Робін» на «Нічному шоу», де зіграла з ведучим Джиммі Феллоном в інтригуючу гру «Ящик брехні». Кожен з них повинен був вибрати один з ящиків, в яких ховаються дуже дивні предмети, як яйце з портретом Ніколаса Кейджа у гнізді, і описати його, а потім другий мав вгадати, чи говорить його опонент правду, чи бреше. Роббі вигадувала тут дуже переконливо, як думаєте, ви б змогли розпізнати її брехню?

Минулого тижня актриса відвідала «Шоу Грема Нортона», де зробила справжнє татуювання закулісному працівникові.

15 жовтня 2017,  02:12 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Опинившись пару днів назад на «Нічному шоу», Блейк Лайвлі не тільки дала Джиммі Феллону інтерв'ю в рамках промо-туру своєї нової картини «Бачу лише тебе», а й зіграла з ним в «Танцювальний батл». Правила цієї гри прості: натискаєш на кнопку, на екрані з'являється дивні умови танцю, який потрібно показати, як, наприклад, «людина зі сверблячкою» або «балерина, яка розсипає скляні кульки», і намагаєшся це станцювати. Заради перемоги Лайвлі була готова на все, включаючи танці на підлозі, незважаючи на каблуки і плаття.

Дивимося новий трейлер «Бачу лише тебе», де актриса зіграла разом з Джейсоном Кларком.

11 жовтня 2017,  19:52 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Деймон знову спробував потрапити на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», з ведучим якого Джиммі Кіммелом вони вже давно ведуть жартівливу ворожнечу. Цього разу гостем в студії був зірка фільму «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт, а в кімнаті очікування, де Деймон роками чекає своєї черги опинитися на шоу, були присутні Марк Руффало і режисер Тайка Вайтіті. Деймону це набридло і в цей раз він зламав екран в студії.

У минулому році зірці «Марсіянина» і «Джейсона Борна» вдалося пробратися на шоу за допомогою Бена Аффлека.

11 жовтня 2017,  16:48 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

З нагоди присутності на своєму шоу зірки «Загону самогубців» Марго Роббі ведучий Грем Нортон згадав, що вона робила татуювання деяким членам каста, включаючи Кару Делевінь. І тут біля ніг Роббі з'явилася тату-машинка...

На секунду присутнім здалося, що Гаррісон Форд подумує про тату, але ні, він просто гарний актор. Його колега по фільму «Той, хто біжить по лезу 2049» Раян Гослінг та Різ Візерспун згадали про свої невдалі татуювання і теж чемно відмовилися. І тоді Нортон запросив на сцену працівника шоу Адама, який є шанувальником Роббі, і актриса зробила йому своє фірмове «toemoji» (від слів «великий палець ноги» і «емоджі»).

Роббі зараз займається промо-туром байопіку «Прощай, Крістофер Робін», де зіграла разом з Доналом Глісоном.

6 жовтня 2017,  17:24 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час фіналу шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» запрошений ведучий Раян Гослінг вийшов на уклін в футболці з зображенням свого пса Джорджа, який помер в грудні минулого року. Йому було 17 років.

Після актор відвідав шоу «Еллен», де згадав свого вірного друга і розповів про нього деякі кумедні історії, наприклад, як Джордж ні за що не хотів виконувати команди, поки його не переконували в тому, що йому дійсно дуже потрібно це зробити. Загалом, дивимося і розчулюємось.

Зараз Гослінга можна побачити у кіно в фантастиці «Той, хто біжить по лезу 2049», де він зіграв з легендарним Гаррісоном Фордом. Їх веселе інтерв'ю ви знайдете тут.

28 вересня 2017,  17:31 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Джаред Лето повернувся на «Нічне шоу з Джиммі Феллоном» в рамках промо-туру фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049», де він разом з ведучим зіграв в веселу музичну гру «Вгадай пісню». В результаті Лето, який є фронтменом музичного гурту Thirty Seconds to Mars, назвав Феллона «музичним генієм».

«Той, хто біжить по лезу 2049», де Лето грає головного антагоніста, вийде в український прокат 5 жовтня.