Кріс ПреттChris Pratt

Кріс Претт / Chris Pratt
Повне ім'я: Christopher Michael Pratt
Народився 21 червня 1979; Вірджинія, Міннесота, США
Зріст: 188 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Кріса Претта

Вартові Галактики 3 (2023) ... Peter Quill / Star-Lord
Untitled Super Mario Project (2023) ... Mario
Список смертників (2022) ... James Reece, продюсер (исполнительный продюсер)
Тор: Любов і грім (2022) ... Peter Quill / Star-Lord
Світ Юрського періоду 3: Домініон (2022) ... Owen Grady
Вартові Галактики: Святковий спецвипуск (2022) ... Peter Quill / Star-Lord
Війна майбутнього (2021) ... Dan Forester, продюсер (исполнительный продюсер)
A Parks and Recreation Reunion Special (2020) ... Andy Dwyer

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Претта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Претта

Написати коментар...
Написати коментар...