Статті, в яких згадується Кріс Претт

25 червня 2022,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною кінопрем'єрою тижня, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах, виступає блокбастер «Світ Юрського періоду 3», тим часом вдома онлайн-платформи порадують нас цього тижня запальним екшеном «Людина з Торонто» з Вуді Гаррельсоном та Кевіном Гартом в головних ролях, новими сезонами хітових серіалів «Академія Амбрелла» та «Світ Дикого Заходу» і не тільки.

Читати далі...
13 травня 2022,  18:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярний сайт про кіно IMDb постійно стежить за тим, на сторінки яких фільмів його користувачі заглядають найчастіше, щоб дізнатися про них щось нове. І на основі цих даних він представив десятку найочікуваніших супергеройських екшенів від Marvel та DC, які вийдуть у кіно цього та наступного року.

Читати далі...
9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
2 травня 2017,  20:35 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Цього четверга в кінотеатрах України стартує довгоочікуване продовження пригод команди міжгалактичних волоцюг – «Вартові Галактики 2». У деяких кінотеатрах пройдуть допрем'єрні покази на день раніше – 3 травня, тому перевірте афішу кінотеатрів у своєму місті. А поки ми пропонуємо прочитати невелику цікаву статтю про створення фільму:

Нова історія розпочнеться з моменту, на якому завершилися перші «Вартові Галактики» – найкасовіший фільм літа 2014-го року. «Вартові Галактики 2» – це продовження епічних і неймовірних пригод Пітера Квілла, відомого як Зоряний Лицар, і групи його ексцентричних друзів, які самовіддано захищають Всесвіт, але інколи не гребують і попрацювати найманцями, користуючись славою рятівників планети Ксандар.

Читати далі...
9 вересня 2016,  17:30 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Режисер Антуан Фукуа представляє сучасну інтерпретацію класичної історії у фільмі Metro-Goldwyn-Mayer Pictures і Columbia Pictures ЧУДОВА СІМКА, а ми представлвяем докладну статтю про створення цього фільму, який старует в кінотеатрах України з 22 вересня.

Читати далі...
27 липня 2014,  22:27 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Кіноглядачам усього світу вже добре знайомі такі франшизи Marvel, як «Залізна Людина», «Тор», «Перший месник» та «Месники». Тепер (з 31 липня) на глядачів чекає зустріч з новою командою героїв – «Вартовими Галактики».

Космічний пригодницький бойовик «Вартові Галактики» розширює межі всесвіту Marvel. Міжпланетний авантюрист Пітер Квілл дуже необачно викрав містичний артефакт, права на який пред’являє Ронан, могутній злодій з амбіціями завойовника всієї Галактики. Шукач пригод стає об’єктом масштабного космічного полювання. Щоб сховатися від аж занадто наполегливого Ронана, Квіллу доводиться заручитися підтримкою досить незвичайного та колоритного квартету. Компанію йому складають: озброєний вогнепальною зброєю єнот, відомий як Ракета, деревоподібний гуманоїд Грут, смертоносна та загадкова вбивця Гамора та гігант Дракс. Невдовзі Квіллу відкривається справжня сила артефакту, який він викрав, і він розуміє, яка жахлива небезпека нависла над усім космосом. Разом із своєю командою він буде захищати галактику.

Читати далі...