Новини зірок

10 січня 2024,  21:11 | Новини зірок

Зірка стрічок «Оппенгеймер» та «Чорна вдова» Флоренс П'ю з'явилася на церемонії Governors Awards у рожевій сукні, яку доповнила зачіскою у стилі Мерилін Монро.

Читати далі...
11 грудня 2023,  17:15 | Новини зірок | Автор: Олена Стрельбицька

Найпопулярніший пошуковий сервіс Google представив десятку акторів та акторок, яких найчастіше шукали у 2023 році представники англомовного Інтернету. І, як виявляється, більшість із них привернула увагу публіки зовсім не своїми ролями чи досягненнями (а найчастіше якраз навпаки скандалами і судовими процесами).

Читати далі...
30 травня 2023,  18:11 | Новини зірок

Відомий американський актор Міша Коллінз, якого ви можете знати за роллю янгола Кастіеля у культовому серіалі «Надприродне», прибув до Києва, щоб підтримати Україну на тлі повномасштабного російського вторгення, що триває більше 15 місяців.

Читати далі...
11 березня 2023,  09:08 | Новини зірок

Зірка трилогії «Класний мюзикл» Ванесса Гадженс повідомила в Instagram радісну новину про те, що вона збирається заміж за свого бойфренда Коула Такера.

Читати далі...
6 лютого 2023,  21:05 | Новини зірок

Доля знову звела кхала та кхалісі разом. Джейсон Момоа та Емілія Кларк зустрілися під час відомого американського кінофестивалю «Санденс», де зробили зворушливі фото, що зігріють серця усіх шанувальників хітового фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
23 грудня 2022,  20:51 | Новини зірок

Не знаєте, який новий святковий фільм подивитися у родинному колі? Тоді Г'ю Джекман вже поспішає вам на допомогу. Актор вже подивився стрічку «Дух Різдва» і вам радить.

Читати далі...
10 вересня 2022,  20:01 | Новини зірок

Всесвітньо відомий письменник Стівен Кінг, який активно підтримує Україну на інформаційному фронті з самого початку повномаштабного російського вторгнення, із захопленням стежить за тим, як українські військові звільняють свої землі від окупантів.

Читати далі...
8 вересня 2022,  22:52 | Новини зірок

Лауреатка престижних кінопремій «Оскар» та BAFTA Тільда Свінтон з'явилася на венеційській прем'єрі своєї нової стрічки «Вічна донька» з волоссям, пофарбованим у жовтий колір, та у блакитній сукні, що символізують її солідарність з Україною під час повномаштабного російського вторгнення.

Читати далі...
2 вересня 2022,  17:30 | Новини зірок

Українська співачка та акторка Анна Трінчер, найбільш відома за хітовим молодіжним серіалом «Школа», у серпні порадувала своїх шанувальників новою піснею вона представила свій щемливий кавер пісні «Рідна мати моя».

Читати далі...
1 вересня 2022,  19:40 | Новини зірок

Інтернет не встиг оговтатися від новини про те, що відомий голлівудський холостяк Леонардо ДіКапріо знову вільний, як з'явилася інформація про те, що він ходить на побачення з українською моделлю Марією Береговою.

Читати далі...
25 серпня 2022,  19:52 | Новини зірок

Українська акторка Антоніна Хижняк на честь Дня незалежності поділилася у соцмережах фотографіями з українським прапором, з яким вона позувала на фоні знищеної російської військової техніки, що зараз виставлена на Хрещатику, головній вулиці української столиці.

Читати далі...
22 серпня 2022,  23:44 | Новини зірок

На початку серпня відома індійська та голлівудська акторка Пріянка Чопра відвідала українських дітей, які були змушені залишити рідні домівки через повномасштабну війну, що росія розпочала 24 лютого, і знайшли прихисток у Польщі.

Читати далі...
7 серпня 2022,  16:25 | Новини зірок

Голлівуд продовжує активно підтримувати українців, які вже понад 5 місяців протистоять повномасштабному російському вторгненню. І сьогодні до столиці України, щоби висловити свою підтримку та солідарність з українцями, прибула відома голлівудська актриса Джессіка Честейн.

Читати далі...
7 серпня 2022,  15:16 | Новини зірок

Номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд вирішила нагадати всім про те, що в нас залишився ще цілий місяць літа, поділившись зі світом своєю новою піснею «Coast», що з англійської перекладається як «Узбережжя».

Читати далі...
19 липня 2022,  14:35 | Новини зірок

Вони справді це зробили! Дженніфер Лопес повідомила своїм шанувальникам, що вони з Беном Аффлеком таємно одружилися минулими вихідними під час скромної церемонії в Лас-Вегасі у колі найближчих людей.

Читати далі...