Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джейсон МомоаJason Momoa

Джейсон Момоа / Jason Momoa
Родился 1 августа 1979; Гонолулу, Гаваи, США
Рост: 193 см
100%
3
0%
0

Фильмография Джейсона Момоа

Форсаж 10 (2023) ... актер
Аквамен и затерянное королевство (2022) ... Arthur Curry / Aquaman
Миротворец (2022) ... Aquaman ~~
Slumberland (2022) ... Flip
Дюна (2021) ... Duncan Idaho
Малышка (2021) ... Ray Cooper, продюсер
Лига справедливости Зака Снайдера (2021) ... Aquaman / Arthur Curry
Видеть (2019) ... Baba Voss
Лего. Фильм 2 (2019) ... Aquaman

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Джейсона Момоа. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Джейсона Момоа

Написать комментарий...
Написать комментарий...