«Аквамен і загублене королівство»: новий трейлер, постери та офіційний синопсис сиквела

7 грудня 2023,  23:24 | Новини фільмів

Фінальним блокбастером цього року стане супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де в ролі підводного супергероя повертається зірка хітового фентезі «Гра престолів» Джейсон Момоа.

Офіційний синопсис другого сольника Аквамена повідомляє:

Чорна Манта не зміг перемогти Аквамена з першого разу, але не полишив бажання помститися за смерть батька. Проте цього разу він ще небезпечніший і прагне знищити свого ворога раз і назавжди. Чорна Манта використовує міць міфічного Чорного Тризуба, який пробуджує давню зловісну силу. Щоб зупинити його, Аквамен звернеться до свого ув'язненого брата Орма, колишнього короля Атлантиди, щоб укласти неочікуваний союз. Вони повинні відкинути розбіжності, щоб захистити королівство і врятувати сім'ю Аквамена та світ від знищення.

Суперлиходія Чорну манту знову втілить Яхья Абдул-Матін II, а в образі брата головного героя Орма повертається Патрік Вілсон. Меру зіграє Ембер Герд, але у неї буде значно менша роль, ніж у першій частині.

Батьків Артура королеву Атланну та Тома Каррі втілять Ніколь Кідман та Темуера Моррісон. Також у сиквелі повернеться Дольф Лундгрен.

Нижче ви можете побачити нові банери/постери кінокоміксу «Аквамен і загублене королівство», де Артур Каррі позує у своєму золотаво-зеленому костюмі разом зі своїм золотим тризубом, що дістався йому від матері.

В український прокат блокбастер Джеймса Вана вийде 21 грудня.

818 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: