Екшен «Аквамен і загублене королівство» стане фінальним фільмом всесвіту DCEU

1 листопада 2023,  16:24 | Новини фільмів

Наприкінці цього року кіновсесвіт DCEU, заснований на персонажах та коміксах DC, офіційно завершиться другою сольною пригодою Аквамена «Аквамен і загублене королівство», яку зняв режисер Джеймс Ван.

Кіновсесвіт DCEU (тобто Розширенний всесвіт DC) стартував у 2013 році блокбастером «Людина зі сталі», що був сольником Супермена у втіленні Генрі Кавілла. Його зняв режисер Зак Снайдер, який вважається засновником кіновсесвіту DCEU.

За минуле десятиріччя цей кіновсесвіт, хоча його й часто критикують і порівнюють з більш успішним кіновсесвітом MCU, подарував нам пригоди Супермена, Бетмена, Диво-жінки, Харлі Квінн, Аквамена, Шазама, Флеша, Миротворця, Синього жука, а також Ліги справедливості та Загону самогубців.

Другий сольник підводного супергероя Артура Каррі «Аквамен і загублене королівство» буде 16-м та фінальним фільмом DCEU, після чого новий голова компанії DC Studios Джеймс Ганн перезапустить цю франшизу.

На екрани кінотеатрів Аквамен у втіленні актора Джейсона Момоа повернеться 21 грудня. Цього разу йому доведеться об'єднатися зі своїм зведеним братом Ормом (з яким він воював у першому сольнику), щоб зупинити суперлиходія Чорну манту, який хоче знищити усе, що дороге Аквамену.

730 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: