Ток-шоу, в яких згадується Джейсон Момоа

25 листопада 2017,  22:38 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

На «Шоу Грема Нортона» Джейсон Момоа прийшов не з порожніми руками, а прихопивши з собою п'ятизуб Аквамена.

На питання Грема Нортона про те, якими силами володіє його супергерой, Момоа каже, що Аквамен «вміє говорити з рибами, робити суші і є куленепробивним». Щоб боротися в «Лізі справедливості» з суперлиходієм Степпенвулфом (Кіаран Хайндс), який задумав знищити наш світ, Аквамен позичає у Мери (Ембер Херд) її п'ятизуб (англ. «quindent»), і на шоу актор з його допомогою спритно демонструє пару прийомів.

Також Момоа показав Г'ю Гранту, що все ще може говорити по-дотракійські. Купуйте квитки на найближчі сеанси «Ліги справедливості» на нашому сайті.

14 листопада 2017,  01:17 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ліги справедливості» Джейсон Момоа, також відомий завдяки ролі кхала Дрого в «Грі престолів», відвідав на минулому тижні «Шоу Грема Нортона», де показав, що все ще пам'ятає, як говорити по-дотракійські. Компанію йому на дивані склали Сара Міллікен та Г'ю Грант, і Момоа зумів вразити їх обох, сказавши Міллікен щось ніжне, а Гранту — щось грізне.

На початку місяця актор возз'єднався зі своєю кхалісі Емілією Кларк, а в образі супергероя Аквамена його можна буде побачити в «Лізі справедливості», яка виходить 16 листопада.