Стівен КінгStephen King

Стівен Кінг / Stephen King
Повне ім'я: Stephen Edwin King
Псевдонім: The King of horror
Народився 21 вересня 1947
Зріст: 193 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Стівена Кінга

Салимове Лігво (2023) ... сценарист (книга)
Телефон містера Герріґена (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (история)
Палійка (2022) ... сценарист (роман)
The Woman in the Room (2021) ... сценарист (рассказ)
A Fandemic: 50 Fans Celebrate 50 Years of Cinema (2021) ... сценарист (персонажи)
Протистояння (2020) ... сценарист
The Outsider (2020) ... сценарист
Чужинець (2020) ... сценарист
Stationary Bike (2020) ... сценарист (рассказ)
Відео з участю Стівена Кінга
Зображення Стівена Кінга

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стівена Кінга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стівена Кінга

Написати коментар...
Написати коментар...