Новий кліп Тейлор Свіфт надихнула стрічка «Бідолашні створіння»

23 квітня 2024,  16:32 | Новини зірок

У минулу п'ятницю, 19 квітня, відома американська співачка Тейлор Свіфт представила свій новий альбом «The Tortured Poets Department», і його кліп на пісню «Fortnight» був знятий у стилі фільму «Бідолашні створіння».

У чорно-білому кліпі «Fortnight» Тейлор з'являється в образах, які надихнули образи героїні Емми Стоун з минулорічної стрічки режисера Йоргоса Лантімоса «Бідолашні створіння», за яку акторка отримала премію «Оскар».

Разом з Тейлор у цьому кліпі співає популярний репер Post Malone, якому для деяких сцен «Fortnight» навіть замазали його відомі тату на обличчі. А на початку кліпу сама Тейлор з'являється зі схожими татуюваннями.

Під кінець цієї історії ви можете побачити зірок культової драми «Суспільство мертвих поетів» Ітана Говка і Джоша Чарльза. Нескладно помітити, що назва нового альбому Тейлор перегукується з назвою цього фільму.

«The Tortured Poets Department» є 11-м студійним альбомом Тейлор, куди увійшла аж 31 пісня. «Fortnight» є першою композицією цього альбому.

Минулого року Тейлор відправилася в масштабний тур Америкою, після чого у кінотеатрах вийшов її фільм-концерт «Taylor Swift: The Eras Tour», що став одним з найкасовіших фільмів 2023 року.

204 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: