Флоренс П'ю примірила образ Мерилін Монро для Governors Awards

10 січня 2024,  21:11 | Новини зірок

Зірка стрічок «Оппенгеймер» та «Чорна вдова» Флоренс П'ю з'явилася на церемонії Governors Awards у рожевій сукні, яку доповнила зачіскою у стилі Мерилін Монро.

Кілька днів тому, 7 січня, номінантка на премію «Оскар» Флоренс П'ю підкорила усіх у яскраво-червоній сукні на церемонії нагородження премії «Золотий глобус», де «Оппенгеймер» став найкращим драматичним фільмом року, проте тоді її волосся нагадувало стильний панківський ірокез, а вже 9 січня на Governors Awards акторка повністю перевтілилася у кінодіву минулого сторіччя.

У стильній рожевій сукні з паєтками, що підкреслює прекрасну фігуру Флоренс, та з такою зачіскою вона дуже сильно нагадує Мерилін Монро, чи не так? Якщо в майбутньому Голлівуд наважиться зняти чесний байопік про цю легендарну кінодіву, то Флоренс чудово підійде на головну роль.

14-а церемонія нагородження Governors Awards є по суті почесним «Оскаром», який цього року вручили акторці Анджелі Бассетт, режисеру Мелу Бруксу та монтажерці Керол Літтлтон. Нагороду за гуманітарний вклад отримала Мішель Саттер

Наприкінці лютого в український прокат вийде очікуваний фантастичний епік «Дюна: Частина друга», де Флоренс зіграє прицесу Ірулан.

521 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: