Ельза ПатакіElsa Pataky

Ельза Патакі / Elsa Pataky
Повне ім'я: Elsa Lafuente Medianu
Народилася 18 липня 1976; Мадрид, Іспанія
Зріст: 161 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ельзи Патакі

Покерфейс (2022) ... актриса
Тор: Любов і грім (2022) ... Wolf Woman
Перехоплювач (2022) ... JJ Collins
Hormigueddon (2020) ... Elsa Pataky
El Hormiguero: Vacaciones en el Titanic (2019) ... Elsa Pataky
Країна припливів (2018) ... Adrielle Cuthbert
Asesinato en el Hormiguero Express (2018) ... Elsa Pataky
Gioseppo Woman: Spy Games (2018) ... Spy
12 Сильних (2018) ... Jean Nelson
Форсаж 8 (2017) ... Elena
Відео з участю Ельзи Патакі

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ельзи Патакі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ельзи Патакі

Написати коментар...
Написати коментар...