Том ГенксTom Hanks

Том Генкс / Tom Hanks
Повне ім'я: Thomas Jeffrey Hanks
Народився 9 липня 1956; Конкорд, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
86%
6
14%
1

Фільмографія Тома Генкса

Чоловік на ім'я Отто (2022) ... Otto, продюсер
Піноккіо (2022) ... Geppetto
Елвіс (2022) ... Colonel Tom Parker
Місто астероїдів (2022) ... актор
Фінч (2021) ... Finch
Новини з усього світу (2020) ... Captain Kidd
Борат 2 (2020) ... Tom Hanks
Грейхаунд: Битва за Атлантику (2020) ... Captain Krause, сценарист

Біографія Тома Генкса

Том Хенкс народився 9 липня 1956 року в Каліфорнії (місто Конкорд).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тома Генкса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тома Генкса

dix

27 серпня 2007, 18:58

Самый необыкновенный Актер современности!!
1 / 0 
stix

27 серпня 2007, 19:01

Форест ГАмп лучшая работа!!! Во всем современном Кино!!!!!!
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...