Новини фільмів, в яких згадується Джеффрі Райт

29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
23 березня 2022,  19:21 | Новини фільмів

Пропонуємо відволіктися від стресу і трохи помедитувати, слухаючи саундтрек нового супергеройського фільму від DC та Warner Bros. «Бетмен», автором якого став видатний сучасний композитор і лауреат премії «Оскар» Майкл Джаккіно.

Читати далі...
14 березня 2021,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Метт Рівз повідомив в соцмережах, що 13 березня був останній день зйомок супергеройського екшену «Бетмен», де головну роль виконає Роберт Паттінсон.

Читати далі...
30 листопада 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, у зв'язку з пандемією COVID-19 нова очікувана стрічка «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"» від культового режисера Веса Андерсона вийде в український прокат 3 грудня, як було заплановано раніше.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї осені (і навіть цієї зими) ми не побачимо на великих екранах очікувану ювілейну пригоду Джеймса Бонда «007: Не час помирати». У зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 1 квітня 2021 року.

Читати далі...
1 вересня 2020,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ж пам'ятаєте, що цієї осені на великі екрани вийде довгоочікуваний шпигунський екшен «007: Не час помирати» про пригоди Джеймса Бонда? Якщо раптом забули, то новий постер з Деніелом Крейгом вам швидко про це нагадає.

Читати далі...
23 серпня 2020,  10:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приємним сюрпризом віртуальної конвенції DC FanDome став реліз першого трейлера супергеройського фільму Метта Рівза «Бетмен», де роль Темного лицаря приміряє Роберт Паттінсон. І його вже порівнюють з трилогією Крістофера Нолана.

Читати далі...
21 серпня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світова пандемія коронавірусу перервала зйомки багатьох очікуваних блокбастерів, включаючи супергеройський фільм Метта Рівза «Бетмен», але вже скоро Роберт Паттінсон знову одягне свій костюм Темного лицаря і повернеться на знімальний майданчик.

Читати далі...
23 липня 2020,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці року на великі екрани прибуде нова драматична комедія культового режисера Веса Андерсона, яка в українському прокаті отримала назву «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"».

Читати далі...
22 квітня 2020,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського екшену «Бетмен» показує, як зірка фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» Зої Кравіц може виглядати в образі знаменитої героїні коміксів DC Жінки-кішки.

Читати далі...
14 лютого 2020,  04:00 | Новини фільмів

Режисер майбутнього «Бетмена» Метт Рівз підготував найкращий подарунок на День святого Валентина для всіх шанувальників коміксів DC та супергеройських фільмів перший погляд на Роберта Паттінсона в костюмі Темного лицаря.

Рівз щойно поділився в мережі невеликим тизером, який під атмосферну музику повільно показує в червоному світлі фрагменти костюма Бетмена, дає розглянути знак кажана на його грудях, а потім камера йде вгору, і на екрані з'являється обличчя Паттінсона з його гострим підборіддям, яке частково приховує чорна шкіряна маска. Як вам цей перший погляд на костюм і маску нового Темного лицаря?

Разом з Паттінсоном у супергеройському фільмі Рівза зіграють Зої Кравіц, Колін Фаррелл, Енді Серкіс, Пол Дано, Джон Туртурро, Пітер Сарсгаард і Джеффрі Райт. Прем'єра «Бетмена» очікується в 2021 році.

12 лютого 2020,  19:42 | Новини фільмів

Режисер оскароносного фільму «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон знову відправляє глядача в незвичайний світ своєї фантазії у новій драматичній комедії «Французький диспетчер», чий трейлер вийшов сьогодні.

Читати далі...
4 грудня 2019,  16:37 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився український трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати» з Деніелом Крейгом у головній ролі, який буде 25-ю пригодою суперагента Джеймса Бонда на великому екрані.

Щоб бути щасливим зі своєю коханою Мадлен Свон (Леа Сейду), Джеймс Бонд (Крейг) вийшов на пенсію і втік подалі від очей MI-6. Але коли його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт) виходить на нього і просить допомоги у боротьбі з новим небезпечним ворогом (Рамі Малек), Бонд повертається на службу і неохоче об'єднується з новим агентом 007 Номі (Лашана Лінч).

В кінотеатри України фільм «007: Не час помирати» увірветься 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага, відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».

2 грудня 2019,  21:37 | Новини фільмів

У перший день зими в мережі з'явився новий тизер очікуваного шпигунського бойовика «007: Не час помирати», також відомого як «Бонд 25», який повідомляє, що його повноцінний трейлер вийде в середу, 4 грудня.

У своїй ювілейній пригоді, яку зняв режисер серіалу «Справжній детектив» Кері Фукунага, легендарний суперагент Джеймс Бонд (Деніел Крейг) залишає оперативну службу, щоб пожити для себе. Але його мирне життя виявляється недовгим на Бонда виходить його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт), якому потрібна допомога. Бонд знову береться за старе, тобто за порятунок світу, і виявляє слід загадкового лиходія, озброєного небезпечною новою технологією.

В український прокат фільм «007: Не час помирати» вийде 9 квітня 2020 року. Як тільки трейлер з'явиться в мережі, ви одразу ж зможете подивитися його на нашому сайті.