Джон ТуртурроJohn Turturro

Джон Туртурро / John Turturro
Повне ім'я: John Michael Turturro
Народився 28 лютого 1957
Зріст: 184 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джона Туртурро

Бетмен (2022) ... Carmine Falcone
Time Warp: The Greatest Cult Films of All-Time- Vol. 1 Midnight Madness (2020) ... Self
Змова проти Америки (2020) ... Rabbi Lionel Bengelsdorf
Зелені яйця та шинка (2019) ... Goat
Ім'я троянди (2018) ... Guglielmo da Baskerville, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Глорія Белл (2018) ... Arnold
H&M Holiday 2017 (2017) ... актор
Трансформери 5: Останній лицар (2017) ... Agent Simmons

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джона Туртурро. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джона Туртурро

Написати коментар...
Написати коментар...